Reklama

Reklama

Banzuke - žebříček neporazitelných

(pořad)
  • Česko Bezkonkurenční Banzuke (více)
Reality-TV
USA, 2008, 30 min

Účinkují:

Rome Kanda

Obsahy(1)

Závodníci z celého světa přicházejí soutěžit v této nevšední show a zvládnout řadu fyzických výzev. Soutěžící musí projít řadou bizarních a bláznivých disciplín a vy je můžete sledovat na televizní obrazovce. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Není to sice až taková klasika a ultimátní výzva jako Sasuke (=Ninja Warrior=Ninja Faktor), ale přesto jde o hodně zajímavou soutěž. Věčná škoda, že se něco takového nikdy nedostane k nám. České TV stanice si holt myslí, že nic jiného než zpívání, nebo exhibování v nějaké pochybné vile, se jako TV Show neprodá. Myslím, že pokud by nasadili Banzuke, nebo Sasuke, tak by byly velice rychle vyvedeny z omylu. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Televízna stanica Animax to kedysi vysielala každý večer a mňa to bavilo natoľko, že som nevynechal snáď ani jednu epizódu. Sledoval som to s veľkým záujmom a občas aj s napätím, väčšinou však s úsmevom na tvári. Dnes to je už stratená a zabudnutá záležitosť zapadnutá pod prachom, ktorú udržiavajú pri živote už len nostalgické pocity. Raz sa niekoľko rokov si však vždycky s radosťou pozriem nejaké zabudnuté zábery a som za to rád. Pravda, síce to dianie na obrazovke už nesledujem s tak veľkým záujmom ako kedysi, ale nostalgické pocity ostávajú. ()

Reklama

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Co se mi na tom opravdu líbí, mimo soutěže, jsou ta povolání. Jak se tam proboha dostala třeba řidička cisterny nebo obchodníci s akciemi. Mám rád japonský humor. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama