Reklama

Reklama

Tomorrow Will Be Better

  • Česko Zítra bude líp
Trailer 1

Obsahy(1)

Je leden 2010 a Libor Podmol přijíždí do USA, kde si v legendárním obchodě od ještě nedávno nejlepšího freeride jezdce kupuje motorku. Začíná boj o titul mistra světa ve Freestyle motokrosu. Tento nový atraktivní sport plný nebezpečných skoků vyvolal obrovský zájem fanoušků a sponzorů po celém světě. Přes divoké začátky se český závodník Libor Podmol postupně vypracoval mezi nejlepší jezdce na světě. Jako vůbec první evropský jezdec podepsal kontrakt s Rockstar energy drink. Ve svých 26 letech se pokusí dosáhnout na pomyslnou nejvyšší metu – stát se Mistrem světa. Fascinující cesta Libora Podmola zobrazuje svět, ve kterém se plní sny, přestože někdy odporují zákonům gravitace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (21)

Cazzysvjet 

všechny recenze uživatele

Cesta malého českého pepíka z Ostravy až za světovou slávou... Důkaz , že člověk nemusí mít velkýho pinďu hlavně že má obrovský koule. A že když se chce tak to vlastně jde. Pokud vás fmx mx bmx a podobný "X" věci neberou tak se na tohle stejně rozhodně podívejte, protože to je jízda po které budete lovit mouchy mezi zubama a vyprávět kamarádům v hospodě v pátek u pivka. A o ten fmx tam vlastně ani moc nejde , spíš o vůli , nadšení a odvahu. 95% za žánr a vůbec všechno. Dobrej film nemusí stát miliardy. ()

venca206 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale většina dokumentů se dá zařadit pro člověka, který nemá s daným odvětvím mnoho společného za nudné. Tohle je však naprosto něco jiného, ač jsem na ,,krosce,, nikdy nejel a ani jezdce nijak nesledoval, tušil jsem, že motokros je něco, na co bych se šel klidně podívat a nemýlil jsem se! To, co mi bylo nabídnuto v 73 minutách bylo něco neuvěřitelného. Strhující tempo a Liborův humor Vás naprosto vtáhnou do děje a vy prožíváte s Podmolem všechny jeho závody, každý skok čekáte, zda se povede... Pády, zranění nic zde nechybí. Celé to doplňuje výborná hudba. S klidným svědomím mohu prohlásit, že jsem nikdy neviděl lepší dokument! I po druhé návštěvě kina se zdá film bez chybičky! Klaním se a děkuji! ()

Reklama

Schmetti 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární snímek ti umožní nahlédnout do freestyle života Libora Podmola, od té chvíle, kdy poprvé odcestoval do USA, aby si v legendárním obchodě koupil motorku od nedávno ještě nejlepšího freeride jezdce. Něco z historie Freestylu není k zahlédnutí, navíc tento sport je celkem nový a stává se čím dál tím víc atraktivnějším, uznávanějším a prestižnějším po celém světě. Je nadupaný nebezpečnými skoky, triky, adrenalinem, radosti, štěstím, ale také bolesti, která k tomuto sportu prostě patří. Film tě provede přes Liborovy divoké začátky, přes podepsání smlouvy s Rockstar energy drink, což se Podmolovi podařilo jako prvnímu evropskému jezdci (pokud Freestyle někdo z vás sleduje, tak ví, že jezdce a soutěže sponzoruje spousta energy drinků, jako např. Monster energy nebo RedBull - RedBull ti dává křídla, proto také freerideři létají vzduchem :)). Je velmi těžké se stát mezi tolika borci jedním z nejlepších, patřit na tu špici, kde bude zářit, konkurence je veliká, ale Libor bojoval a dobojoval se na vrchol, stal se mistrem světa. Můžete tam vidět záběry, které vám televize nebo live vystoupení, jenž sledujete i na vlastní oči, neumožní. Spoustu tréninků, nákupů, pádů,' after párty, nahlédnutí do soukromí a backstage s jezdci, rozhovory s managerem Libora nebo legendou českého motokrosu a freestylu Petrem Kuchařem. Za velké plus považuji to, že jsem s sebou do kina vzala člověka, který Freestyle nežere, přesto ho bavil (a ve filmu byl taky můj oblíbenec, španělský toreador, Dany Torres). ()

latent_light 

všechny recenze uživatele

Ani dobře vystavěné drama vám pravděpodobně nerozbuší srdce tolik jako dokument o freestyle motokrosovém jezdci Liboru Podmolovi a jeho cestě za titulem Mistra světa. Ani ty nejlépe narafičené horrorové scény vás nepostraší tolik jako běžné skoky předních FMX jezdců zachycených v dokumentu Tomorrow Will Be Better. Ani ty nejsladší dojáky vás nedostanou tak, jako příběh napsaný životem. Vítejte v mimořádně zdařilém dokumentu režiséra Martina Přívratského, který objel půlku světa, aby zdokumentoval nejen neuvěřitelný příběh boje o cenu mistra světa ve freestyle motokrosu, ale také zásadní rok v životě kluka, který šel za svým snem. A že jste dosud nevěděli, co vlastně FMX znamená? Vůbec nevadí. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat? O sportu se toho moc nedozvite, o ostatnich jezdcich se toho moc nedozvite, hlavnim hrdinou je samozrejme Libor a ma to stastnej konec (I kdyz tam je jeden RIP v zaverecnych titulkach) ale na druhou stranu se od toho clovek nemuze odtrhnout dokud neskonci zaverecny titulky. Takze jako alternativni sportovni dokument je to proste bezva. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama