Reklama

Reklama

Very Potter Sequel, A

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Pokračování prvního dílu divadelní muzikálové parodie na Harryho Pottera. Poté co je zabit Voldemort se Lucius Malfoy se vrací do minulosti. Přesněji do dne, kdy jede Harry poprvé do Bradavic, aby se ho zbavil jednou provždy a Pán Zla mohl ovládnout svět. Opět se tu objevují postavy z růzdných dílů Harryho Pottera. Můžeme setkat mimo jiné i s muskulaturní Umbridgeovou, či bezdomovcem Lupinem. (Ice123)

(více)

Recenze (18)

kenileja 

všechny recenze uživatele

Po nadšení z prvního dílu jsem trochu skepticky (jak už to u pokračování bývá) vrhnul na další, tento. A stala se dost nečekaná věc: tohle pokračování bylo ještě o dost zábavnější! Strašně moc fandím tvůrcům, týmu StarKid, protože se jim povedlo vymyslet a dostat na divadelní prkna (pozor) muzikálovou show, která je nová, neokoukaná a navíc i pro kategorii diváků, pro kterou je v tomto žánru nulový výběr. Vrcholem Sequelu je Umbridgeová, perfektně zahraná Joey Richterem, ale i Draco Malfoy a jeho povedený tatík. Bezkonkureční! ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Som si ani nedokázal predstaviť, že by pokračovanie mohlo prekonať svojho predchodcu, lebo ten bol už sám o sebe dokonalý. Tak ale, tvorcom sa to podarilo. Oba tieto muzikálové počiny sú od začiatku až do konca nabité hláškami, ktoré nenechajú jedno oko suché. Ak to raz začnete pozerať, nejde s tým už prestať. ()

Reklama

Moly 

všechny recenze uživatele

Přežijete-li lehkou dávku fekálního humoru (s "wow-pointou") v prvním dějství, dočkáte se perfektního zapadnutí zprvu matoucích prvků, výstupů a nicneříkajících replik do lahodně znějícího, brilantně vtipného a skvěle domyšleného celku, přesně tak, jak nám přislíbila úvodní scéna se Smrtijedy. Přežijte první polovinu a dočkáte se toho, čeho si žádáte. Lucius Malfoy totiž nebyl nikdy tak ďábelsky směšný, Severus Snape nás dosud tak nedojal, HP dosud nebyl ztvárněn tak věrně, Ron nebyl nikdy tak okouzlující a Umbridge... nu, Umbridge konečně našla svého hřebce. ()

tulrika 

všechny recenze uživatele

Užásný! Přes dokonalý sountrack ( sláva Darrenovi), přes perfektně podané kentaury, vlkodlaky, posuny v čase a tančící Luciusovo sólo. Až tady jsem pochopila, jak je Lupin divný a Lucius zlý a že Cho miluje, když se jí ostatní dotýkají. Mé srdce, ale patří Ronovi a jeho pořádnému červenému pendreku.... Znovu jsme se přesvědčili, že Harryho nejde zabít...on je přece, ten chlapec, co přežil! ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Není to tak nabité a vyvážené jako jednička. Umbridgeová byla na mě příliš ujetá a byla tam příliš často. Stejný herec byl v prvním díle jako Voldemort naprostou hvězdou, ale touhle rolí mě už rozhodně nijak neuhranul. Stejně tak záchodový humor Draca mě vůbec nebral. Jinak ale stále skvělá zábava se sympatickou skvadrou herců. (7/10) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V předcházejícím Very Potter Musical (2009) Harry (Darren Criss) na začátku zpívá, že se proletí na kulovém blesku. V tomto představení jej ale daruje Siriusovi Blackovi (Nicholas Joseph Strauss-Matathia). (janejudyjune)

Reklama

Reklama