Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (102)

POMO 

všechny recenze uživatele

Záporáci OK, kľukaté serpentíny Côte D'Azur parádne a duo holčín prebíja už len tváričkami veškeré plavkové osadenstvo Baywatchu (filmy som videl za sebou, amen). Ale scenár, hoci sa snaží o zvraty v súkolí väčšieho množstva strán, s ktorými alebo proti ktorým môžme byť, je lacné, nefunkčné béčko. Hlavne v porovnaní napríklad s Italian Jobom, ktorý mal navyše výraznejšie osobnosti v hereckom obsadení. Mladý Eastwood a Freddie Thorp patria do rolí siedmeho a ôsmeho padlého vojaka v druhej akcie šiestych Transformers. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když máte lásku ke krásným luxusním automobilům navíc když se, zde vyskytují staré legendy jako je: (Shelby Cobra 1964, Mustang 67, BMW 327) a podobné vzácné kousky, tak si to prostě chcete pustit a podívat se na ně. Samozřejmě je to vykrádačka 60 sekund a z části Fast and Furious, dějová linka bez duše milión předvídatelných zvratů a ta jejich vyvedená partička, uff. Už jsem rád, že trajekt je naložený a grázl okradený. Dávám 35% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Antonio Negret má rád Loupež po italsku, jenže bohužel pro nás nemá takový šmrnc, aby dokázal udělat další oddechový heist film. Místo toho tu máme totálně nudný a nezajímavý scénář, který se křečovitě snaží o nějaké twisty a překvapivé zvraty, a ve finále je Vám to celé totálně jedno. Pak přijde finální střet na molu a Vy se budete smát jak hloupý to film zase sledujete. Jediná * tu je za přenádhernou Anu de Armas, kterou jsem si zamiloval v novým Blade Runner (tam ale předvádí i solidní herectví, tady se jen hezky tváří). Ruce raději dejte od Extrémní rychlosti pryč a pusťte si třeba Rychle a zběsile, který je logičtější než tohle... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Každý kdo má rád rychlá a hezká auta, by měl na tenhle film zajít, těch aut je tu hodně a krása na ně pohledět a kdyby to bylo je o autech, dám pět hvězdiček hned z fleku. O autech to sice má být, ale neni, pač je na to nasazený příběh, ale neni to jen tak ledajaký příběh, je to příběh z mexické telenovely. Takže příběh je překombinovaný a ve výsledku, vlastně ani nevíte, kdo s kým, pač každý to hraje na všechny strany. Říkáte si, to zní dobře, zní to propracovaně, ano tohle by fungovalo u filmu, který je od začátku brán jako mysteriozní thriller, ale tenhle film je brán jako akční béčko. Navíc těch postav, je tu fakt kvantum, jestli si myslíte že třetí Xander Cage měl hodně postav, tak tady je to totální masakr postav. Co se týče akce, je přehledná a docela dobře se na ni kouká, hlavně závěrečná honička, se mi líbila nejvíc, kde nešlo ani tak o rychlost, jako o šikovnost. Nicméně ve výsledku, je film hrozně nudný, herci průměrní, akce sice fajn, ale mohlo ji být víc a příběh no ten způsobil nevolnost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • V partě kolem bratrů Fosterových se vyskytují auta jako Porsche 911 GT3, Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Renault Mégane RS, Ford Focus RS nebo Mini John Cooper Works. (FIAT 500)

Reklama

Reklama