Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak čistě ze zajímavosti a nechuti přemýšlet o vhodnější a zajímavější alternativě na těch pár minut jsem si to pustil k večeři, jen než ji dojím. Chytil jsem akorát ultradojemný a slzydolující (u mě to však skoro byly spíše slzy smíchu) příběh chlapce, zpívající svému mrtvému otci. Čekal bych, že to fláknou až na konec jako dramatické zakončení. Smát se cizímu neštěstí je asi morálně trestuhodné, ale v pořadu TV Nova je to jaksi omluvitelné. Protože to nikdy nepůsobí jinak, než jen zábavně a směšně. Když došlo na porotu, naštěstí jsem měl večeři již v sobě a s obrovskou radostí jsem to znechuceně vypnul s tím, že už nikdy. ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá SuperStar, Česko Slovenská SuperStar, X Factor, Hlas ČeskoSlovenska. Kolik těchto přiblblých "hudebních" soutěží už továrna na sračky Tv Nova vyprodukovala a kolik jich ještě bude?! To si opravdu každý poloimbecil, který měl na základce dvojku z hudebky myslí, že se může proslavit a vydělávat těžké prachy ve světě pop music (nehledě na to, že v českém ani slovenském showbyznysu se v dnešní době vydělávat nedá a všichni končí jako žebráci v zapadlých kulturních domech nebo lokálních minidivadlech a zpívají či hrají za almužnu). Moderátorská dvojice Mareš-Tina je tradiční novácké zlo, k tomu snad ani není potřeba se vyjadřovat. No a čtveřice "umělců", která si vybírá "pěvecké hvězdy" do týmu, ve složení Pepa Vojtek (hospodský rock), Michal David (neidentifikovatelné pazvuky z dob mládí našich prarodičů), Dara Rolins (pop) a Patrik "Rit'mus" Vrbovský (opět pop), tak to je věru katastrofa, protože vybrat tak zoufalé idioty, to chce už opravdu kuráž. Abych to zkrátil, prostě skončit s tím, hned. Zakopat všechno se značkou nebo přívlastkem pop do hlíny, nakopat řediteli Novy prdel a hlavně se poučit z chyb a namísto toho radši nasadit do vysílání nějakou další úchylnou emérickou kriminálku. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Myslím, že televizní produkce na ČSFD nepatří - jednou je to filmová databáze, tak by se toho měla držet. Pak to vede k tomu, že se u profilů podobných komerčních televizních pořadů slejzají nejrůznější hejtři a zaplevelují to tady svými odpady a hejty, asi aby sami sobě cosi dokázali. Jejich obsesivní psychická diagnóza "hejtuji, tedy jsem" se pak projevuje natolik absurdními projevy, jako například tím, že Hlas tu měl hromadu odpadů a komentářových hejtů dávno před televizní premiérou 12. 2. 2012, fascinující. Nikdo to ještě neviděl, ale hejtři měli jasno dlouho dopředu, ach! Myslím, že tito hlupáci vposledku ČSFD poškozují, protože jejich nenávistné plivance a žinantní hejty opticky překrývají skutečnost, že na ČSFD je celá řada nesmírně erudovaných filmových znalců, jejichž komentáře pod profily filmů strčí do kapsy recenze většiny českých placených filmových publicistů. Ale to jsem se nechal unést... Ze studijních důvodů jsem se byl osobně 8. ledna podívat na natáčení Hlasu, abych viděl na vlastní oči, jak takový pořad vzniká. Následné srovnání mé vzpomínky s prvním vysíláním Hlasu v telce mě naplnilo úžasem - to by jeden skutečně neřekl, jakou iluzivní silou televize disponuje a kolik práce kolem toho je, dokud to nevidí naživo. Jen těch lidí, které to živí... neskutečné. Rovněž jsem si vědom, že na tento pořad nelze uplatňovat žádná náročná měřítka - je to čistá komerce, která má svoji cílovku, a nikdo nikoho nenutí na to koukat. Právě proto, že já cílovka tohoto formátu nejsem, nemohu hodnotit výš než jednou hvězdou - podíval jsem se na to jednou a to mi stačilo. A především: Hlas je jen další spin-off Idol série, a to je v kombinaci s okoukanými tvářemi koučů i moderátorů smrtící faktor pro sledovanost, o kterou u tohoto formátu jde až na prvním místě. Jen velký naivka by si mohl myslet, že další pěvecká přehlídka vesnických křupanů s absencí soudnosti i muzikálních schopností spasí jarní podíly Novy na sledovanosti. Ne, fakt nespasí, bude to přesně naopak, a rád se nechám překvapit, pokud tomu bude jinak. Poznámka na závěr: nikdy bych nevěřil, že to někdy řeknu, ale z té zoufalé čtveřice koučů je největším (a vlastně jediným) profíkem Michal David. Je z nich nejstarší, v hudbě se pohybuje nejdéle a studoval hudební konzervatoř. Zbylá trojice Rolins - Vojtek - Rytmus, ech... to přece nejsou žádní muzikanti, to jsou jen komerčně úspěšní designéři zvuku. Nezbývá než si počkat, zda se pod jejich křídly skutečně urodí nějaký talent. Že mám o tom hluboké pochybnosti asi nemusím dodávat dvakrát. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama