Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Ač to normálně nedělám, píší komentář a hodnocení přes shlédnutím pořadu, protože se nehodlám dívat na modifikaci modifikace jakési soutěže talentů. Opět jedna z trapných show, kde ve jménu vytřískání nějakého kapitálu, hledá se pochybná SUPERSTAR. Bombastická reklama, Leoš Mareš už se tetelí očekáváním nad zbrusu novou, nevídanou soutěží, kde se bude hledat opravdový talent a světe div se, podle hlasu! Bomba! Doufám, že diváci ví, že kromě omáčky okolo se nic nemění a jedná se jen o drobnou úpravu toho, co už tady bylo (několikrát). Jen by někdo měl vysvětlit soutěžícím i porotě, že je to soutěž o HLASe (porotci rádi hodnotí zjev především mladých dívek a někteří soutěžící už prohlašují, že jsou ochotni změnit svůj vzhled kvůli postupu). Abych nebyl nespravedlivý (a pro některé uživatele za vyvrhele), na pár minut tohoto odpadu jsem se podíval. Víc prostě nedám, to nejde. Je mi líto snažících se "superstar". Protože výkony zpěváků nejsou to nejhorší. Nejhorší je porota: Socialistické přerostlé dítě, nějaká Nula, hrající si na tvrďáka, rádoby Barbie, která má v hlavě to, co stejnojmenná panenka a nakonec tvrďácký rocker, který neumí dát dohromady ani jednu kloudnou větu. Ubohý a trapný je samozřejmě i Leoš, který už mě ničím nepřekvapí, jeho výkon je jako obvykle zoufalý. Snad někde na vesnické diskotéce zaujme, ale sem nepatří. Nebo patří, protože celé je to trapné? Asi tak. Pokud se nechcete na toto dívat, stačí vám ranní show na rádiu, kde se Leoš tetelí nad tím, jak to bylo večer fantastické! Je mi líto všech, kdo se na toto dívají. Dívali by se, i když by se to jmenovalo SuperStar, díl 68? Takto jsem pouze obětmi marketingu, protože v této "show" je reklam více, než je samotná délka pořadu. Zajímalo by mě, kolik je let uživateli Phietros či mil@n.fanatik. No, ať si svou show užijí, ještě jich bude určitě celá řada, ať už se budou jmenovat jakkoli. Mají se na co těšit. Každopádně jsem rád, že takových komentářů zde čtu tak málo. Tak snad to s námi ještě není tak zlé. Jinak podle průzkumu se dívaly na první díl převážně mladé ženy, ve věku 15-24 let to byly dvě třetiny diváků... :-) ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž, ktorá je skôr reality šou. Veľa pretvárky, póz, naučených otrepaných fráz, spevákov, čo si mysli, že budú kráľmi šoubiznisu alebo si naivne myslia, že im to odštartuje kariéru alá elán. Jediné pozitívum vidím v otočených sedačkách a nemožnosť diskriminácie dobrých spevákov podľa veku, výzoru, vystupovania, lenže na druhej strane nerozumiem výberu ľudí, nerozumiem snahe známych ľudí sa tu ukázať, možno aby sa zvýšila sledovanosť a tiež moderátorom a tomu, čo stvárajú. Zvučka otrasná a aj iné veci, ktoré sme už zažili v podobných projektoch a hlavne znova ide o napodobeninu niečoho, čo vymysleli inde a korporátne médiá si to posunuli, ľudia toto nie je naša kultúra, toto je humus. Vidím to na ďalšie premrhané talenty a obrovskú snahu po senzáciách, komerciu, vytĺkanie peňazí a neuveriteľnú neúprimnosť, vlastne falošnosť. Čo už, to čo predvádzajú televízie Nova a Markíza to je odpad spoločnosti. Ja len dúfam, že inteligentných ľudí toto nepostihne, už roky je tu snaha o vymývanie mozgov a podľa sledovanosti podobných vecí a podľa počtu fanúšikov, ktorí sa prejavujú na sociálnych sieťach, dňoch otvorených dverí a podobne to vyzerá stále zle. Verím však, že sa ľudia spamätajú. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti Superstar má Hlas tú výhodu, že plevel ostal pred dverami a porota si môže vyberať už len zo skutočne talentovaných ľudí. Takže hodnotiť nápad, prevedenie, alebo výber poroty? No to posledné je asi v našich končinách na show to najhoršie. Pepa Vojtek neustále říká, že je to supr, Darinka je z každého hotová, Michal je proste Michal a Rytmus zase nezvláda svoje ego. Takže suma sumárum tri hviezdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama