Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

O krok lepší formát, než jsou Superstar. Zajímavý pohled koučů, jejich taktika, výběr... nový aspekt, který soutěž obohatil a stejně tak ukazuje, kdo z koučů má v hlavě opravdu mozek a kdo jen dává na pokyny režie (zdravím do talentu). Je vtipné také sledovat jejich interakci, hlavně Rytmus je velmi zábavný se svým ego-humorem. Je nesmyslné tuto soutěž hodnotit výrazně níže, než klasickou Superstar, protože zpěváci tu jsou aspoň kvalitní a nedochází k přehnaně trapným výběrům ala SS nebo Talent... PS: Dara má teda prsa...:) ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co je na tomto "inovativním" pořadu zajímavé, je dětinsky naivní představa těch idiotů (rozuměj: "zpeváků"), co se do toho přihlásí a doufají, že se z nich stanou profíci nebo snad hvězdy. Tak nějak bych čekal, že za těch deset řad SuperSrát a jednoho X-Traktoru všichni vědí, že "prorazí" maximálně jedna zpěvačka za pět řad, a to ještě musí řádně pohulit majetného producenta, jehož semeno bude po dobu jednoho roku s předstíraným úžasem zdarma polykat a ten jí pak možná natočí CD s jednou písničkou, které se bude přidávat k balení Perwollu zdarma. "Lidé", co čumí na tuhle sračku pak ve Slavíkovi posílají hlasy Gottovi, Bílé a jiným playback Tutanchámonům české estrádové pop "scény", která zamrzla před dvaceti lety a nehodlá se hnout z místa. Přesto se ti samí lidé před startem nových a nových variací na "Pop Idol" nechají přesvědčit, že skrze své Nokie 3310 musí akutně najít nového zpěváka pro Česko-Slovensko. Extrémně zadlužená TV Hovna s tváří zpravodajství TýTý Borhyovou, která netuší, co je CNN, za to vám s úsměvem přečte zprávu o nově narozených zvířátkách, je schopná ždímat z tohoto patnáct let starého formátu i tu nejposlednější kačku, kterou by jí mohl vychcat a česká teen generace spolčená s důchod people, nehodlá u volby svého televizního programu nadále přemýšlet. Klasicky nasrat za 0%, ostatně jako u všech jiných (stejných) zpěváckých sraček zamrzlých v roce 2001, které se českému diváctvu pokaždé představí jako vrchol televizní zábavy. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Moc dobře nechápu, jak může kvalitu hlasu posuzovat kvarteto zpěváků, kteří nijak slušný hlas do vínku nedostali? Po všech těch řadách Superstar úplně zbytečné.. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororov aké kedy boli režírované. Keď som to raz úplnou náhodou zapol - ( nevedel som aký program zapínam - stlačil som len zapnutie TV a satelitu ) a počul som len hlas spevu lebo som išiel na toaletu, pôvodne len na malú - sa malá zmenila na veľkú. Takže program má buď ozdravovací, prečisťujúci účinok, alebo to bola provokácia na môj mozog, ktorý prejavil svoj názor pokynom na črevá a tie ho znázornili vypustením sračiek. TOTO PROSTE UŽ NEMÁ OBDOBY ČÍM TÍ SRÁČI KŔMIA ĽUDÍ. Nemajú zľutovania ani v týchto ťažkých časoch - nevidím dôvod prečo by som ho mal mať JA. Kúpeľňoví speváci v priamom prenose!! HRÔZA. A tá veta po každom vystúpení . CHCI ŤE VE SVÉM TÝMU - tak to je snáď kurva fór .. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Takže - a massssívní spoiler - tento pořad je prioritně určen pro kardiaky. Prd vás tam rozruší, poněvadž a jelikož se nic neděje. Sekundárně pro masochisty. Sledovat porotu ve složení - řidička roku, světloplachý dement od Užgorodu, ten nejblbější z kabátů a pan vajíčko, kolotočářský to guru, není prospěšné pro normálního jedince. Soutěžící zastupují standardní vzorek slávy a peněz chtivých zběsilců, kteří očekávají, že je toto martyrium vynese až do muzikálejícího nebe. A jenom tak mimochodem neumí zpívat. Snad s vyjímkou té malé odvázané sloveny, která si dala kořku a poslala Řiťmuse tam, kam patří. Za což jí s velkorysostí vlastní každému drsnému a mega, mega,mega bohatému repákovy udělil BAN. Kromě toho mám drobné podezření - přijde mi, že některým soutěžícím (dle omezených možností mladším, hezčím a následně též postupujícím) filtrují hlásek. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný ´´maraton´´ v hledání hlasu, superstar a jiných hvězd je zas zpět a už mě unavuje vytrvalost Novy. Po prvním díle hodnotit nebudu, stejně to moc význam nemá. Ale docela mě udivuje, kolik lidí tento pořad hodnotila, když se ještě vůbec nevysílal v TV, bylo jich kolem ´´60´´ a někteří hrdě hodnotili a psali v komentářích, že hodnotí, jen podle upoutávky v reklamách. Kam to tady pak spěje !!! / Viděné epizody cca *5.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Snesitelnější, než pořady předešlé. On totiž rocker Pepa je dobrej tahoun - utáhl mě na tvrďácký hlášky. Jdem rubať vole - jasně vole.. a kam? ...dolů do dolů:-) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oproti superstar veľký pokles v kvalite. Spočiatku ma to celkom bavilo, ale divné pravidlá v tejto súťaži sú na smiech. Prečo nechávať súperiť dvoch dobrých spevákov? Ak si nevieme rady, tak hodíme mincu, nie? Ci boha, od kedy minca rozhoduje o tom kto je lepší spevák? Doteraz sme mince nepotrebovali...Momentálne to už takmer nesledujem.40%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Změň název, zmírni požadavky, přebarvi kulisy, obsaď porotu oblíbenýma ksichtíkama a vypusť krakena do televizní arény. Superstar posté, stále otravná, stále úspěšná. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Prosííím, už to někdo zaražte!!! Tohle je už asi desátá talentová soutěž s kreaturami v porotě a kreaturami na place. Jestli to tak půjde dál, za chvíli už budu na řadě já!!! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

stejně stupidní a neoriginální soutěžící, idiotická porota a cíněnka, kterou radši nenechají říct slovo a tak jen stojí a objímá tlusté vesniceké matky. špaténka vole ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá, ale abych každý týden netrpělivě vysedával u televize a držel palce svému oblíbenci, to opravdu ne- k tomu mě tyhle bezduché televizní soutěže nikdy nepřinutí. ()

Reklama

Reklama