Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečný ´´maraton´´ v hledání hlasu, superstar a jiných hvězd je zas zpět a už mě unavuje vytrvalost Novy. Po prvním díle hodnotit nebudu, stejně to moc význam nemá. Ale docela mě udivuje, kolik lidí tento pořad hodnotila, když se ještě vůbec nevysílal v TV, bylo jich kolem ´´60´´ a někteří hrdě hodnotili a psali v komentářích, že hodnotí, jen podle upoutávky v reklamách. Kam to tady pak spěje !!! / Viděné epizody cca *5.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Koncepce není úplně k zahození, vybírání zpěváků do týmů bylo docela zajímavé. Po několika takových kolech ale přichází typická pěvecká soutěž, ve které jsem vítězku odhadla téměř okamžitě. Moderátorské duo je navíc docela ohrané, a to jsem Mareše měla vždycky ráda. Tak špatné hodnocení si ale "Hlas" přece jen nezaslouží. ()

Reklama

Sinn odpad!

všechny recenze uživatele

Je to odpad, ale trpím zvrácenou potřebou vyžívat se v těchto typech pořadů. Přece Vepřová hlava Vojtek, Hitmejkr David, Vražedkyně Darinka a Omyl přírody Vrbovský, to prostě nejde nesledovat. Jejich haštěřeníčka o 22 nebo 30 letech v šoubyznysu (to jako respekt neboco? českej šoubyznys? no way) a přetahování se o nuly, kterým chybí charisma a vypadají, jak kdyby je někdo vytáhl z výlohy NewYorkeru, to je slast. Jo a ještě fotečku mrtvýho táty do ruky, to aby nám ty hlasy lítaly jak o život, omg...Sledovat jen na vlastní nebezpečí. Jo a víte proč Rytmus chodí s Darou? Protože zabila, přece! ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá SuperStar, Česko Slovenská SuperStar, X Factor, Hlas ČeskoSlovenska. Kolik těchto přiblblých "hudebních" soutěží už továrna na sračky Tv Nova vyprodukovala a kolik jich ještě bude?! To si opravdu každý poloimbecil, který měl na základce dvojku z hudebky myslí, že se může proslavit a vydělávat těžké prachy ve světě pop music (nehledě na to, že v českém ani slovenském showbyznysu se v dnešní době vydělávat nedá a všichni končí jako žebráci v zapadlých kulturních domech nebo lokálních minidivadlech a zpívají či hrají za almužnu). Moderátorská dvojice Mareš-Tina je tradiční novácké zlo, k tomu snad ani není potřeba se vyjadřovat. No a čtveřice "umělců", která si vybírá "pěvecké hvězdy" do týmu, ve složení Pepa Vojtek (hospodský rock), Michal David (neidentifikovatelné pazvuky z dob mládí našich prarodičů), Dara Rolins (pop) a Patrik "Rit'mus" Vrbovský (opět pop), tak to je věru katastrofa, protože vybrat tak zoufalé idioty, to chce už opravdu kuráž. Abych to zkrátil, prostě skončit s tím, hned. Zakopat všechno se značkou nebo přívlastkem pop do hlíny, nakopat řediteli Novy prdel a hlavně se poučit z chyb a namísto toho radši nasadit do vysílání nějakou další úchylnou emérickou kriminálku. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Světovou úroveň to opět nemá, ale čert to vem... O mém názoru na talentové soutěže jsem se už dost rozepsal a zůstává stejný. V podstatě je to pořád stejné, prostě zábavná pěvecká soutěž, která v televizi vypadá pěkně. A talentovaní lidi tam rozhodně jsou... Ovšem je fakt, že za "zábavu" mi je někdy drobek trapně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama