Reklama

Reklama

Undefeated

  • Velká Británie Undefeated
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film dokumentuje dění v týmu středoškolského amerického fotbalu Manassas Tigers of Memphis, který se snaží dosáhnout vítězné sezóny po letech prohrávání. Tým přebírá trenér Bill Courtney, který se pokouší změnit partu mladých kluků na akademický a atletický tým. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sport mám rád a americkému fotbalu moc nerozumím. Tedy jeho pravidlům, to však nevadí. Filmové zpracování mě vždycky vtáhne a většinou jsem z toho nadšenej. To se bohužel nedá říct o tomhle dokumentu. Ne snad, že by to byl vysloveně špatný dokument, ale i tak prostě mě nedokázal strhnout a vytáhnout ze mě emoce, o které této partě určitě šlo. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl naprostý úlet Akademie dle mého skromného názoru. Nechápejte to špatně, Undefeated není zas až tak hrozným dokumentem - jedná se ale spíše o televizní počin. Akademie mu sice nenominovala příliš silných soupeřů, ale v roce 2011 se blýsklo hned několik filmařů s výrazně zajímavějším materiálem (Marsh, Herzog, Berlinger/Sinofsky). Undefeated by si jistě zasloužili čestné místo v sérii 30 for 30 sportovního kanálu ESPN, ale v konkurenci "velkých" a "dospělých" dokumentů působí jako chudý příbuzný, jež sice hraje srdcem, ale ničím jiným. Zapálený dobrovolný kouč a jeho banda loserů, kteří nejsou předurčeni k úspěchu, jsou obdivuhodnými charaktery, ale očekávanými. Nepřekvapivý film. 50 % ()

Galerie (5)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama