Reklama

Reklama

Neděle

(festivalový název)
  • Kanada Dimanche (více)
Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Patrick Doyon využívá kresby tužkou tak akorát, aby nechal dost prostoru pro naši fantazii a bere nás do mysli chlapce cestujícího s rodinou k babičce a dědovi po nedělní mši. Chlapec znuděn z dospělých, pokládá minci na koleje. Když projede vlak, objeví se několik úžasných změn. (mr.filo)

Recenze (12)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná neděle v životě obyčejnýho kluka. Trochu moc obyčejnosti na jeden animovanej kraťas. Pointu s medvědem jsem zřejmě úplně pochopila a bylo tam na mě trochu přemršeno. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Trochu ztrácím naději, že bychom se v tomto ročníku dočkali nějakého zajímavého filmu. Neděle je o chlapci, který zažívá — no, celkem nezáživnou neděli. A je nezáživná jak pro něj, tak i pro diváka. Osobně nechápu, za co byl film nominován. Ačkoliv je celkem vtipně animován, nedal mi vůbec nic. Možná trochu špatný pocit z toho, že klučina si jako jedináček nemá moc s kým hrát. Opravdu nevím, co víc bych k filmu napsal, po pár dnech se mi vykouřil z hlavy. [Oscary 2011] ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Zobrazit obyčejnost se opravdu podařilo, animace se mi taky moc líbila. Ale co měl znamenat ten medvěd? Nejdřív jsem si myslela, že je to nějaký výplod imaginace malého nudícího se dítěte, možná to tak bylo, ale zajímavosti to filmu nepřidalo. ()

Galerie (2)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama