Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Jediný proč se má člověk na to dívat, je kvůli Melindě :)!

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

Dřív jsem to žral, ale teďkon nemůžu ty jejich motivační řeči vystát :) (mám na mysli to, jak když někdo plní úkol, tak na něj ostatní řvou každou sekundu něco ve stylu "Jseš výbornej!")

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

 

hansek990: No, to je teda Mydlinda, ječí jak kdyby jí to mejdlo cáklo do oka...

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Dejna: Tak to jsi myslela hodně špatně. To by totiž nevznikl vůbec tento odkaz. Pokud jde o Tvůj dotaz, tak celý díl od začátku do konce, by nejspíš najít nešel. Já osobně jsem na něj zatím nenarazil. Ale spokojíš-li se s úkázkama tak Ti mohu doporučit jedině: http://www.fan-fortboyard.fr/videos/  Rozhodně to stojí za to. Jsou tam úkazky za všech období a cca v létě roku 2012, přibudou další současná videa.  Jsou tam ukázky i z roku '90 se Sophií Davantovou, která pak přešla na soutěž Po stopách Xapatanu. Lze tam najít i legendárního uvaděče Sumo, jenž byl ještě před Kebulí. Je tam toho dost.V původním jazyce a po přepnutí do youtube a s plnou obrazovkou, to není vůbec špatný. ;)

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Tak ještě že jsem zavítala na tuhle diskuzi, já si celou dobu myslela, že zase začali dávat tu původní na Coolu.. jen mi bylo divné, že tam není ten starej fousatej pán ve věži. No tak to mě fakt mrzí, dá se vůbec ta původní verze ještě někde sehnat?

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

lost815: Je to lepší, než-li neseriozní, často ulhaný zprávy na Nově. :D

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Až zas tak špatný to není,a Kdo Přežije se zas brzo vrátí,a dát boyard je podle mě přijatelnější volba než místo toho dát stokrát opakovaný faktor strachu nebo co už dávali.Lepší něco nového,ne?

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

 

st.verka: Ale vůbec nic z něho (pořadu) neudělali. Těch mutací, pro mnoho zemí je spousta. Francouzská běží furt dál, akorát se u nás nevysílá, ale ta britská verze se nevyvedla.

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Tenhle soutěžní pořad mě kdysi bavil, ovšem proboha, co to z něj udělali? A zařadit ho po Kdo přežije, to to pohřbili podruhé.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Návíc co jsem četl, tak nebude ani u jedinýho dílu, ta krásná atmosféra sotěžení v noci, kdy je pevnost osvětlená loučema.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Tohle ale není původní soutěž, je to jen anglická odnož. A hodně časově okleštěná. Navíc tam spoustu věcí chybí a to ani nemluvím o 'lovcích času' nebo osvobozování zajátých hráčů, atd., atd.  

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Jak to tak sleduju po tak dlouhé době,tak zjištuju,že je to blbost o proti kdo přežije.

Reklama

Reklama