Devil's Bridge
Horor / Thriller
Velká Británie, 2010, 90 min
Chris CrowHrají:
David SchofieldObsah
Sean bere dvojici přátel do divokého zapadákova. Když jsou již hluboko v neznámém terénu, málem přejedou místního farmáře Williama. Situace nabere dramatický zvrat, neboť William se chce pomstít a tak na ně začíná hon. (LIVINGDEAD)
ricci.s
Štandardný survival. Traja kamaráti sa vyberú na výlet, skrížia cestu starému buranovi, a ten sa rozhodne, že si na nich zaloví. Takže je to typická naháňačka po lesoch, barákoch, poliach... a súčasne aj môj obľúbený hororový námet. Bolo tu však zopár vecí, ktoré mi vadili. Predovšetkým hneď v úvode je dopredu jasné, kto to prežije (a aj keď záverečný twist sa pokúša o nejaké drobné prekvapenie, v tomto prípade to podľa mňa nebolo vôbec nutné). Ďalej by som privítal o niečo viac brutalitky, o niečo pokojnejšiu kameru, o niečo menej mordov mimo záber, o niečo menej otravného "fuck" v každej druhej vete, o niečo rýchlejší rozbeh a o niečo zaujímavejšieho záporáka. Ale aspoň sa ten dedek s obeťami dlho nepiplal a nenechal ich 10x utiecť. Akcie je našťastie dostatok, napínavé to je väčšinu stopáže taktiež, filmík celkom rýchlo ubieha a nenudí. Samozrejme neprináša nič nové a v tomto subžánri som už videl aj kvalitnejšie kúsky.(23.3.2012)
fugazi
Absolutně amatérská kamera a střih to posílají ke dnu.(26.3.2012)