Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní Pecka! Nejsem daleko od páté hvězdy! Byl jsem v napětí od té doby, co začla HRA až do Konce! Film založený na vnitřním pocitu a syrové jednoduchosti! Nepotřebuje žádné speciální Efekty k tomu, aby udržel divákovou pozornost, do toho celého chaosu je vložená nepříjemná Hudba, která vytváří Perfektně hutnou Atmosféru! Tohle je fakt silnéj Psychickéj Terror se super Hereckými výkony a špetkou Gore! Očekávám Trilogii! Každému komu se líbilo Saw, doporučuji i Would you Rather! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

"Tak co bys radši, verbále? Drátem do oka nebo si pustit tento měsíc už třetí variaci na Pilu?", kladl jsem si včera večer otázku. A jsem docela rád, že jsem tu bužírku nemohl najít. Čekal jsem, že si u toho znuděně udělám nehty, vytrhám obočí, depiluju přirození a budu jen otráveně sem tam pokukovat, jak se ta partička seksy týnejdžrů zase unyle vyvraždí. Jak mile a příjemně jsem byl překvapen, když jsem za hodinu a půl zjistil, že se mi ten plastový prostředníček od Vietnamců pořád odlupuje, vypadám jako Brežněv a na koulích mám stále dredy! Zvrhlo se to totiž ve strhující, nápaditou, psychopatickou večeři s naprosto genitálním panem Češe v roli úchylného konferenciéra a roztomilým heavyendem. A co byste radši vy? Napálit tomu rovnou taky pětku, anebo aby vám verbal nasral do pošty, protože to není v červených číslech? ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro thrillery s námětem vnucené hry, ve které se hraje o všechno. Zde se více vsadilo na psychologii hry na úkor gore efektů, které se držely v mezích, při nichž se ještě nemusí zcela odvracet zrak. A i tak jsem vydržela být napjatá a natěšená na další dění po celou stopáž. Na konci se mi chtělo zakňourat "ještěěěěěěěěěěě!"..Určitě by se pár momentů dalo rozvést, např. situace, kdy měla skupina možnost uniknout, ale co furt hledat nějaké jebáky, bylo to kurevsky dobré a jestli jsem si u předtím zhlédnutého Vile stěžovala, že partu obětí opět tvořila skupina náctiletých modelů, tak zde se o nějaké uniformitě nedalo mluvit. Dokonce i herci se tentokrát nepotáceli jak bába na spartakiádě, za zmínku stojí zejména charismatický kápo Lambrick. Byla jsem tudíž naprosto uspokojena! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Snímek se nevyznačoval přílišnou originalitou, přinesl ale očekávanou podívanou pro mého vnitřního sadistu a skvělého bývalého agenta MI5, specialistu na výslechy. Před nedávnem jsem viděl seriál Hra na oliheň, teď jsem díky JASONOVI_X narazil na tento starší kousek a pomalu ale jistě začínám mít jasno v tom, že kdybych náhle zbohatl, musel bych si nechat zbudovat jakousi hernu či arénu, v níž by byli různými zábavnými způsoby odživotňováni soutěžící, abych si tak udržoval určitou úroveň. Podle toho, co mi filmaři předkládají jsou už zřejmě dostihy, tenis a podobné sporty pasé. Pokud by se soutěžení v podobných disciplínách dostalo mezi olympijské sporty, sportovní svazy jednotlivých zemí by ušetřily nemalé sumy za zpáteční letenky. Ve filmu mě zvlášť zaujala představitelka Amy; Marinu Ann Hantzis jsem už několikrát viděl ve filmech mimo její hlavní obor, a pokaždé na mě působila stejným dojmem jako rozpočet daného snímku- chabě. Ani tentokrát nebyl její výkon nadprůměrný, ale přece jen jsem si všiml určitého pokroku. Na druhou stranu mě zaskočil nevěrohodný osud její postavy. Vždyť ta extrémně schopná žena sbírala ve svém oboru jednu cenu za druhou právě proto, že vydržela pracovat dlouhou dobu za sníženého přístupu kyslíku. To bylo tedy zklamání. Ale jinak film trochu nadhodnotím, protože chci být dnes milý. Dělám to i navzdory tomu, jak moc mi přijde nefér, že mi ještě nikdo nenabídl deset tisíc dolarů za to, že si sním steak. / Poučení: Zapomeň na přístup oko za oko. Tady platí oko za prachy, zub za prachy, vnitřní orgány za prachy. 4*- ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový snímek, od kterého jsem neočekával nic světoborného, o to více mě překvapilo, jak se ve výsledku film vyvedl. Celé tvůrčí vedení pro mě velkou neznámou, u herců až na pár výjimek taktéž stejné, ale zdejší hodnocení mě prostě a jednoduše navnadilo. Nápad zrealizován víc než jen obstojně, má to podobnosti s jinými filmy, ale dokázalo to nabídnout i jistou špetku originality. Film si zakládá na dialozích, které po většinu času fungují, scénář v rámci možností kvalitní. Kromě toho i uvěřitelnost jednání postav potěšila, v podobném žánru na tento aspekt nejsem zvyklý (znáte to....to falešné pištění a přehrávání...........za tu nepřítomnost palec nahoru). Jeffrey Combs coby hlavní záporák skutečně odvedl pěkný kus práce, uvěřil jsem mu to, což by měl film považovat za obrovské plus. Jednotlivé úkoly mě překvapovaly svou kreativitou, dojde i na pár krvavějších scén, závěr slušně gradoval do, řekněme si na rovinu, scénáristicky perfektního vyústění (pro hlavní postavu ale hrůzostrašný a velice depresivní konec). Silné 3★. Za mě dávám 70 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama