Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý chlapec sa vracia z vojny. Spolu s priateľmi chce stráviť dovolenku v dome svojej starej mamy. Po príchode do jej príbytku sa zdá byť všetko v poriadku, ale to ešte návštevníci netušia, že tím šialených vedcov vypustil v okolí vírus, ktorý mení správanie človeka a spôsobí tak jeho smrť. Dokážu šialených vedcov zastaviť a zničiť smrtiaci vírus? (Marceloo)

(více)

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Toxin“ je prostě klasickým špatným béčkem, které není zábavné a které vás bude nudit. Naštěstí má celkem krátkou stopáž, což bude to jediné, co film zachraňuje. Koukat na „Toxin“ kvůli hercům nemá v zásadě smysl, stejně jako na film koukat kvůli příběhu. V konečné důsledku je to pak ztráta času, která nemá ani hororové prvky, ač je snímek do hororového žánru řazen. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Glover už prostě dávno nenahání Predátory a Vinnie už nějákou dobu není takovej frajer jako když leštil svého desert eagla. Hvězdičky za zenitem jako hlavní taháky totálně brakoidního a nenápaditého "příběhu". Jako čtvrteční popůlnoční film na tv hovna to bude vpoho, ale jinak je to mnohem horší a nezáživnější šuldovina než jak to vypadá na plakátu. Nebrat. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné (na 16%) mi to nepřišlo, naopak scény s Vinnie Jonesem či Dannym Gloverem bych označil i za relativně zábavné. Samozřejmě, prim hrála partička mladých nakažených, která umírala, jančila a "psychologizovala" jako odchovaná zvláštní školou. Rozhodně se jedná o kravinu na kvadrát, to nepopírám, nicméně i přes zjevné nízkorozpočtové poloamatérské podmínky třeba režie či hudba snesou jakás takás videobéčková kritéria. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chalan sa vracia z vojny a rozhodne sa s kamarátmi ísť na výlet k babke, ktorej dom si za ciel vybrali aj vedci, ktorí chcú testovať nový vírus. Postupne sa vírus dostáva do ich tiel a začína im prepínať. Začínajú zomierať, ale hlavný hrdina zistí, že ich niekto pozoruje, a tak spacifikuje Vinnieho Jonesa, čo je dosť komické keďže ten by ho vypol na šupu. Frajerka hlavného hrdinu začína javiť známky nakazenia a tak sa zdá, že je to pre ňu koniec. Nakoniec všetko dobre dopadne a párik sa zachráni a zničí vedcov vírus. + herec zo Saw + herec z Midnight Meat Train + pekný vojenský Hummer ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iritujúci a otrepaný teen shit o partii mladých, ktorí trčia zavretí kdesi v prírode v izolovanom domku a tajní výskumníci im tam vpustia testovací toxín. A tak začnú kapať, hysteričiť, hútať chobotiny a naťahovať tú prekliatu stopáž. Mal som z nich naozaj dosť, nedalo sa na to pozerať a okrem nich sa strápnili aj Danny Glover ako hlavný vedátor a Vinnie Jones, ktorému sa ušla nevďačne trápna rola vojaka, ktorého zbijú aj adolescenti. Slabota; 1* za Vinnieho, druhá za Margo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama