Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel charles3 smazal svůj příspěvek.

HMTD

HMTD (hodnocení, recenze)

Doufám, že to někdy dostane Český dabing, ale i tak jsem si film skvěle užil.

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Hodně slabá komedie, divím se, že v ní Simon Pegg hrál. Hodně rozvařené, spousta hluchých míst, minimum opravdu dobrých vtipů.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Je to niekde medzi priemernou a dobrou komédiou. Zasmiať sa tam dá. Ale válať sa po zemi teda nebudete. Ľahká vec na jedno pozretie.

Henk123

Henk123 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Já se docela těšil a je to docela béčko :) Naštěstí to není dlouhé, takže se to zvládnout dá, taková obyčejná komedie :)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Konečně normální komedie. Vtipy nejsou přehnaně trapné a pobaví . Simon Pegg hraje parádně a Kate to neuvěřitelně sekne.

na příspěvěk reagoval Henk123

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To HOV.. jak se z otočkou samo spláchne... to nemá chybu! :D 

Takhle měl vypadat Božský Bruce. :)

 

úplně se těším.. na ten český a zejména slovenský překlad. O.o

Ondrew

Ondrew (hodnocení, recenze)

Neviem kam inam to mam v ramci CSFD napisat, no citim povinnost vyjadrit sustrast pri tak skvelom hercovi, akym Robin Williams urcite bol. Ano, mal svoje "hluche" obdobia, no su filmy, ktore ho zrejme uz navzdy uvedu do pomyslenej filmovej "Siene slavy". R.I.P.

Slarque

Slarque (hodnocení, recenze)

korect

Robin Williams má pouze namluvit postavu mluvícího psa, to bych se asi víc těšil na ty ostatní. ;-)

na příspěvěk reagoval Spevo

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Místo šesti ve čtyřech, žádná sláva...snad mě to jako obřího fanouška MP nezklame :(

RMiloslav

RMiloslav (hodnocení, recenze)

Nacmac: Idle v tom hrát nebude. Cituju Terryho Jonese : Eric Idle is pissed off with us.

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Skvělý, ale nevím jestli jim to bude na starý kolena pálit, jako kdysi. Rozhodně si návrat Pythonů nenechám ujít.

arcticsky

arcticsky (hodnocení, recenze)

mcleod: I když se dnes dívám na vážné a "korektní"  filmy o Ježíšovi, vždy si vzpomenu, jak bylo téma zpracováno v Životě Briana a při shromáždění davů v úzkých uličkách, vytřeštěných očích apoštolů,  při klasickém Pilátově dilematu nebo křižování propukám v cynický smích....Prostě po zhlédnutí této geniální satiry jsem jiným člověkem. :-)

Arach.No

Arach.No (hodnocení, recenze)

Fantazie. Zrovna včera večer jsem si na ně vzpomněl a musel jsem si pustit Svatý grál. Jedna z nejlepších novinek na ČSFD minimálně za poslední měsíce.

mcleod

mcleod (hodnocení, recenze)

A z toho máme mít radost? Co pro nás kromě natočení geniálního Života Briana, dokonalého Svatého Grálu, perfektního Smyslu života a výborného Létajícího cirkusu Monty Pythoni kdy udělali?

LBsmoke

LBsmoke (hodnocení, recenze)

ou yés.. zrovna dneska sem si na ně vzpoměl pustil si díl a o hodinu pozděj příjda tahle novinka.. :-)

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama