Reklama

Reklama

Všechno, co chceš

  • Velká Británie Absolutely Anything (více)
Trailer 1

Mimozemská civilizace nalezne ve vesmíru letící sondu vyslanou z planety Země, která obsahuje informace o lidské rase. Mimozemšťané diskutují o tom, zda Zemi zničit, nebo učinit lidstvo dalším členem mezigalaktické rady. Jako test dají náhodnému mladému muži na deset dnů neomezenou moc dělat absolutně cokoliv. Pokud tento muž využije svou moc k páchání zla, bude Země zničena. Vybraným člověkem je Neil Clarke, učitel, kterého ředitel školy Robinson nesnáší za jeho pozdní příchody. Neil, který si je vědom své nově nabyté síly, si přeje, aby mimozemšťané zničili třídu nenáviděných studentů. A mimozemšťané skutečně zabijí všechny žáky této třídy. Aby napravil smrt svých studentů, přeje si, aby všichni, kteří zemřeli, zase obživli. Jenže tím způsobí, že obživnou úplně všichni mrtví na celém světě, včetně mrtvých na pitevnách i v hrobech, proto si Neil rychle přeje, aby k výbuchu, který způsobil smrt studentů, nikdy nedošlo, čímž vrátí zpět všechna předchozí přání… (TV Nova)

(více)

Recenze (192)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý nápad a následně využitý komediální potenciál z pointy příběhu. Možná bych Simona ještě lépe využil ve špatně vyložených přání. Film mě dokázal hodiat do pohody a Kate bude sexy asi i když jí bude 116 let, neskutečný tahle ženská. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Absolútny fail. Namiesto comebacku Pythonov prišlo len zúfalo nevtipné (a miestami bolestne trápne) niečo, čo očividne išlo totálne mimo pôvodných zámerov. Triky, herci, všetko OK, ale ten scenár je katastrofa. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jak mám Simona Pegga rád, tak se mi zdá, že filmy, kde má hlavní roli a není tam Nick Frost nestojí za nic. Tohle mi chvílemi přišlo, jako špatná česká komedie. Jasně, má to pěkné efekty, jenže ty jsou vlastně k ničemu a těch pár vtipných scén to nezachrání. Dobře zahrané postavy se chovají divně a celé to působí dost křečovitě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOCÍ MNĚ SVĚŘENOU INTERGALATICKOU RADOU NADŘAZENÝCH BYTOSTÍ TÍMTO VYDÁVÁM ROZKAZ KE ZNIČENÍ PLANETY ZEMĚ.“ /// Tož sonda ((říkejme ji třeba Voyager), nesoucí poselství jiným světům, dorazila k cíli… Klub nadřazenejch (mimozemskejch) bytostí a jeho test, ke kterýmu si vybrali S.Pegga, zavání trhlou šíleností, narvanou anglickým humorem. Dlouho je to hříčka, jako že co by bylo, kdyby se mně splnilo každý přání (prostě mávneš rukou a … (hergot, ať je bílej!)). Přesně tak, takže často sou to debiloviny, který ani nejsou moc vtipný. Připomíná to narychlo spíchnutou jednohubku, takový „dovnitř-ven“ a hned zapomeň. Což je škoda, páč Kate by stála za zapamatování! Aspoň, že si tady MonthyPythoni pěkně pokecali… (a taky Robin Williams). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych absolutní moc (nebo prsten Arabely). 2.) Zjistím, proč se (možná!) Robin Williams zabil. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělý originální nápad, skvělý Pegg a krásná Beckinsale. 85 minutová zábava, která uteče dřív než duha s oblohy. Hýří se to nápady, gagama se nešetří a divák sám v duchu přemýšlí, co by si sám přál. Skvělé. 80% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film, který se nesmí brát vážně. Pokud by se vážně brát začal, začne vyvstávat velké množství nelogičností a námitek typu: „Proč dělá tohle, proč raději neudělá tohle, já bych udělal tohle.“ Proto je lepší nad filmem příliš nepřemýšlet, nechat ho volně plynout a užívat množství komických situací a montypythonovských gagů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo četl povídku "Muž, který uměl dělat zázraky" ihned zbystřil, že tady něco nehraje. Ano, vždyť to totálně tu povídku vykrádá. Jenomže tehdy tomu muži onu schopnost konat zázraky nepřidělili mimozemšťani, ale prostě je najednou měl. Dokonce taky běžel do parku, celý hysterický, cože se to s ním jako děje. A když se k němu řítil strážník, poslal ho k čertu a milý strážník zmizel. Pak ho občas, když si vzpomněl, posílal furt do San Franciska, aby mu nemohl uškodit a taky, že mu bylo líto nechávat ho v pekle. Simon Pegg zde podobně nechá "sebeošukat" Terryho Jonese, který si to profičí kolem jako mlíkař nebo co. Jako, proč ne. Celý film humorně frčí na hrdinově neschopnosti mít schopnosti. Načež i poukáže na zneužití takové moci. To je ostatně předmětem té původní povídky staré přes sto let. Přeze všechno mě to velmi bavilo a chvílemi jsem se smál, div jsem si nevytlačil tlusté střevo ven. A Simon Pegg byl letos velmi pohodový a přesvědčivý, bez křečí, jak ho mám zafiksovanýho z jiných filmů (např. Star Trek apod.) Doporučuju. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najvtipnejší film roku. Námet o nadľudských schopnostiach je síce dávno prevarený jak průpovídky starej matere, no celé je to tak sviežo, chytľavo pojaté a odohraté; že N0 problemos. Peggov nesilený humor sa ešte stále neprejedol a nestarnúca kočka Kate dostala po 3 rokoch konečne rolu, ktorá nie je zbytočná či nevýrazná. K tomu excelentne dementný bimbo záporák a luxusný pes Robina (R.I.P. master) Williamsa, pri ktorého scénkach som sa z chuti nasmial ako už dlho nie. Štýlovo anglicky natočené, zábavné a napriek značnej absurdnosti tak-nejak príjemne prirodzené. Made my day /hovno day- month. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá pohodovka. Nenadělá z vás ani lepšího, ani horšího člověka, nevyškolí ani nezblbne, nepřivede vás k vytržení, jako některé vyvolené Turýnský komoň. Prošumí, pobaví, zmizí v paměťovém propadle. Ale! Kejt, Kejt dozrála do dokonalého výzoru, a jen zarytý pedofil, který neví co je dobré a žere všechno zelenkavě nezralé, by si neposlintal kravatu. Pod čtyři nemožno. Jo, a v titulcích se zvuky kopulujícího Šarika navždy loučí Robin. Poměrně zábavný epitaf. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Niektoré momenty sú dosť dobré a občas vyskočí aj nejaký fajn monthypythonovský gag. Ale ako celok to moc nefunguje. Aj ten nešťastný Bruce Almighty bol lepší 5/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ať má každý tolik jídla, kolik chce."„V Číně je nyní průměrná hmotnost člověka 136 kg a nadále roste. Zrovna dnes skupina dětí na výletě svou vahou strhla kilometrový úsek Velké čínské zdi." Ano, dobré úmysly neznamenají vždy dobré skutky. Vládnout neomezenou silou může vypadat na první pohled skvěle, ale učitel Neil se brzy přesvědčí, že zodpovědnost v souvislosti s vykonanými skutky roste neúměrně nahoru. Když nechá neuváženým přáním vypálit svoji třídu, náprava se mu vymkne a všichni mrtví se vracejí. Nebezpečných činů však musí být mnohem více, aby si Neil uvědomil, jakou moc získal. A pak je tu samozřejmě láska! Neilova sousedka je kočka, jenže navázat s ní vztah se mu moc nedaří. Leda že by využil síly.... Povedená taškařice, kde nikdo není dokonalý. Jen zkraje jsem se lekl, jestli nedojde na pečeného ředitele.... ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Luxus, vrátil jsem se k blbostem Pegga se svým dlouholetým kolegou kamarádem.. Doufám, ze ještě bude víc blbosti podobného ražení. ;-))) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice o kousek, ale nakonec jsem se rozhodl pro plný počet. Takovou moc bych si nechal líbit, ale myslím si, že bych dopadl stejně jako Simon. Úplně parádní bylo mluvení se psem, u toho jsem se opravdu hodně nasmál a celkově je film hrozně milý a dělá srandu v mezích slušnosti. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne Pythoňáci, pri ktorých som sa zabavil. Komédia s originálnym a veľmi zábavným nápadom, výborným Peggom a s extra pôvabnou K. Beckinsale. Poviem vám, ešte ani v jednom filme nevyzerala tak očarujúco a neodolateľne krásne. Navyše je tu toľko strelených gagov, že to pripomína guľometnú paľbu tesne pred útokom. Samozrejme, nie každá humorná scénka sa podarila, niečo i nevyšlo, ale na druhú stranu tých niekoľko vydarených vám poriadne vyzvŕta bránicu. Dôležité informácia - keď náhodou dostanete neobmedzenú moc konajte hlavne dobro, majte po ruke psa a hlavne si dávajte pozor na slovnú formuláciu želaní, aby ste sa náhodou neocitli v autobuse, doslova. Inak nás môžu zničiť super inteligentní mimozemšťania. Skvelá, bláznivá a uletená zábava. 75/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela luxusní nápad, který zákonitě spouští řadu pořádných taškařicí. Nejvíce se mi zamlouvaly určitě emzácké rozhovory, které velmi jednoznačně a jednoduše hodnotily naši nejúžasnější lidskou rasu. Na tomto snímku je zcela úžasné to, že se divák bude neustále zamýšlet, jak by hospodařil se schopností hlavního hrdiny právě on. A takové fantazírování je prostě úžasné. Ke snímku bych si troufl mít snad jen jednu až dvě výtky. Neskutečně mi vadil mluvící pes á la Robin Williams (RIP). Nepřišlo mi to ani trošku vtipné. Dále se mi nezamlouval ten nápad s uctíváním ošklivého Inda. Vše ostatní bylo perfektní a moc jsem se u toho bavil. Až mi bránice poskakovala. Pochválen buď Terry Jones. Líbilo! Moc! V čele mé oblíbenosti stále sice zůstává Brian, ale tento počin bych zařadil snad hned za něj. Co se tedy režisérské filmografie Terryho Jonese a Monty Python produkce týče. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie s výborným námětem a krásnou Kate Beckinsale. Párkrát jsem se fakt dost zasmál. Příjemný relax. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po Teen Lust toto bude asi moje druhé guilty pleasure roku v oblasti komédií. Viem presne pochopiť, prečo kritici moc film neprijali, no na druhú stranu som sa na ňom nasmial skutočne viac než dosť. Ten doslovný humor filmu ma občas dostáva, rovnako ako aj predstava toho, že by sa niektoré scénky skutočne udiali v živote. Ako napríklad, keď sa fľaša od whiskey poberie do obchodu, aby sa vymenila za plnú. To som sa skutočne pobavil. Alebo aj aké ťažké je dostať sa do autobusu, keď sa môžete dostať aj do samotného motora. Tieto doslovné momentky ma skutočne pobavili. A nielen tieto dve. Bolo ich vo filme dosť. A nakoľko som sa bavil, tak si myslím, že komédia funguje. Keby to ale vezmem z pohľadu príbehu a všetkého čo sa do neho dostalo, tak je skutočne bordel na n-tú. Ale ja som sa skutočne bavil. A preto hodnotím film pozitívne. Možno by som sa k nemu dokonca aj vrátil. Jediné čo ma skutočne mrzí je fakt, že po tomto filme už nikdy nebudeme môcť vidieť ani počuť talent Robina Williamsa. Stále si hovorím, že toho človeka je veľká škoda. Hodnotenie: C+ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v dnešní době i trochu slušná komedie je zázrak, zvlášť když se v ní mluví česky nebo anglicky. Je to hodně bláznivý, ale sem tam se zasmějete. Beckinsale na svůj věk naprostá bohyně. Nic naprosto nového, protože všechno už jsme viděli. Mám tento víkend ve znamení Simona Pegga, včera Nulová šance a teď tohle. ()

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (více)

Reklama

Reklama