Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Aneb jak by to asi dopadlo, nebýt jednoho twistu ze strany produkce... To, co řekla Corinne na FTC Sugar, bylo hrubé, ale vůbec ne mimo mísu. A ať si ji zatracuje, kdo chce, jak chce, narozdíl od Sugar jde o výtečnou hráčku se slibným potenciálem. Sugar se však chová jako rozmazlený, zlomyslný, nevychovaný, ufňukaný fracek, který je přesvědčen o své dokonalosti a neodolatelnosti. Tak to tedy ani náhodou. Ač jsem místy doufala v to, že tu husičku jenom hraje, pravda byla mnohem, mnohem krutější, a to v podstatě ke komukoliv, kdo se s ní spojil (nic proti gustu, kdyby šlo o něco blížící se strategii a nikoliv ten emoce zvracející chaos, který nám byl nabídnut). Za to, jak poškádlila Randyho kvůli pivu na dražbě ji nemám ráda, za to, jaký tyjátr udělala kolem sušenek (kde byl zjevně v právu Randy a opravdu nerozumím tomu, proč na to nikdo za celou show nepoukázal a naopak si tento incident přičítala Sugar k dobru) bych jí s chutí plivla do ksichtu, ale za to, co o Randym řekla na kmenovce, když napsala jeho jméno, ji takřka nenávidím. Oblíbenci (ne nutně v tomto pořadí): Marcus, Charlie, Corinne, Bob a RANDY; Prudiči: Sugar, Sue, Ace, Crystal, Gillian. Jak pronesl Randy na FTC: Všichni mi polibte... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím si, že je to jedna z nejhorších sérií. Spíš bych řekla, že je to taková klasika, která nabízí Survivora se vším co k němu patří, jen tam možná chybí nějaký výrazně zapamatovatelný moment. Škoda také několika zajímavých hráčů, kteří vypadli příliš brzy, ale i tak mě to bavilo. A plusem je změna prostředí a úžasní sloni. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejkrásnější prostředí v dějinách Survivoru. Tuhle sérii táhnou realistický pesimistický hláškař Randy, který by nejraději všechny tyhle idioty zapálil, vypatlaná emocionální loutka Sugar, nadržený taktik Ken, starý šikula Bob, který vyrovnal rekord vyhraných individuálních soutěží (nevím jestli rekord držel Ozzy nebo Terry) a atletka Crystal, která bez anabolik není schopna vyjít ani kopec. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není Afrika jako Afrika. Třetí řada Survivora je pro mě doposud jednou z nejslabších a odehrávala se právě v Africe. Tudíž není se co divit, že jsem měl z Gabonu předem obavy. Jenže teď si tvůrci přichystali opravdu nádherný kus Afriky, kde to skutečně žije. Je vidět, že nemusí být zajímavé a krásné (co se přírody týká) jen série odehrávající se na ostrovech a u oceánu. Mimochodem geniálně propracovaná fake imunita (i když bez smysluplného uplatnění, ale pobavila) a přiznávám, že bych na ní taky skočil. To nebyl jen Ozzyho kus klacku. :) Dále jsem taky spokojený s vítězem, proto vysokých 90% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)
  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Podruhé se americká verze show Survivor odehrává na africkém kontinentu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama