Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 2

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (280)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl rozhodně nedostahuje úrovně hodně povedené jedničky. Nenechte se proto zmýlit vysokým hodnocením. Dvojka je hodně dětinská a cesta po které se vydalo pokračování mě moc nenadchla. Začátek přitom působil poměrně slibně. Škoda. 45% PS: Na závěr... http://www.youtube.com/watch?v=i0i_vWQhXDw ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"SPUSTIT OPERACI FAŠÍRKA." Pořád to odsýpá, což o to, ani barevně to prvnímu dílu ostudu nedělá, ale na téma obživlého jídla jsem se jaksi nedokázal naladit, sorry. Pořád jsem přemýšlel, jak to všechno hnije za pochodu :) Jako je to nápad, který se snažím ohodnotit nestranně, určitě je to minimálně originální, i ty nesčetné fúze a všechno, ovšem tohle bych si už znovu nepustil, zatím co jedničku v pohodě. Z obživlých okurek prostě noví Mimoni nebudou ani kdyby se salátovky na hlavu stavěly, fakt ne. 50% ()

Reklama

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Ano, slomelouni a jiné podobné oživlé položky z jídelníčku mě sice trochu pohladili, ale příběh a ten náboj, který to má dát se u mě nedostavil. Jednička byla skvělá, svižná a osvěžující, tohle je ale naprostá zbytečnost. Nebavilo mě to, a troufám se říct, že ani ty masy dětí v kině za mnou taky ne! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slabšie pokračovanie, čo som tak trocha aj tušil. Cesta pralesom alebo džungľou je jednou veľkou farebnou estrádou, v ktorej sú k videniu tie najneuveriteľnejšie stvorenia. Ak bol prvý diel tohto animáku ľahko strelený, tak tento je ešte viac divokejší a bláznivejší. Ale deťom sa to zrejme páčilo. Celá tá crazy výprava ako do vysnívaného mesta s úžasnými laboratóriami, plnými výstredných obetí svojej posadnutosti, tak putovanie do hĺbky pralesa a stretnutie s neobvyklými tvormi. To všetko ponúkne tento priemerný animovaný film. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně uřvané a přepálené, po formálně originální a vtipné jedničce nejsou ani stopy. Duo režisérů, za jejichž nejlepší film se může považovat direct-to-DVD Lovecká sezóna 3, přichází jen s šablonovitým a plochým animákem, v němž jsou všechny postavy ještě nesnesitelnější než ve všech Dobách ledových a Madagaskarech dohromady. Zklamání. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)
  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama