Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 1

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (280)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $78miliónovTržby USA $119,793,567Tržby Celosvetovo $274,325,949Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,412,593 //počet predaných kusov 594,363Tržby za predaj DVD v USA $21,149,986 //počet predaných kusov 1,244,780║ tal to sa už nečudujem prečo to bolo také nezáživné, pozerám že sa na tom podieľali dvaja dosť neschopný režiséri, ktorý dokázali ponúknuť len schématickú banalitu, kde o poriadny vtip skoro neškrknete a najzábavnejšie momentky sú z malou jahodou a uhorkami, ktoré ale dosť kopírujú Minionov, takže len taká pestrofarebná prázdna zívačka /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Barevnější, než Avatar ale už hodně pro děti. Je to roztomilé, ale jednička byla hravější. Tohle je spíš snůška gagů se záporákem, který velmi silně evokuje Stevea Jobse. Měl jsem radši neživý žrádlo z jedničky, než pobíhající tacodýly nebo co to bylo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony , Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 4,001 // Otvárací Víkend v USA: $34,017,930 // ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne jeste ujetejsi nez prvni dil. Dejove na animak docela v pohode a dobre navazuje na prvni dil. Postava zaporaka je sice zbytecna, bohate by si to vystacilo jako jakasi parodie na Jursky park, ale to je fuk. Film ma naprosto zbesily tempo, misty skoro az zbytecne, ale zase utece jako nic. Jinak hudba a animace opet fajn, dabing taky prijemnej. Co se tyce foru, cely je to jen takovej slepenec tu vice, tu mene infantilnich scen a nektery sceny s ozivlym jidlem jsou fakt uz skoro moc ujety. Ale celkove pohodova, nemoralizujici jizda na jedno skouknuti, takze spokojenost. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Nápady překypující film. Je jich tolik, že by stačily snad na dva samostatné filmy. Koncept z prvního dílu geniálně rozvinut ad absurdum. Jednoznačně animák roku. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Vedle prvního gastronomického zážitku, po kterém jsem se mohl utlouct, je tohle pokračování takové Babicovské. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak úžasně nápaditý svět ostrova obydleného oživlým jídlem... A tak nanicovatě nudný příběh. Velká škoda. Scény typu příjezdu a prozkoumávání ostrova jsou skvělé, jenže děj je tak hloupě podprůměrný a hlavní záporák tak neskutečně otravný, že to člověku málem vzalo veškerou, ehm, chuť. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Vegetariánův splněný sen .. jenže já jsem masožravec (a ještě k tomu Burger), takže já si pochutnal o něco méně než v jedničce, kde byly porce přece jen větší a masitější .. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Burgantule (tarantule - cheesburger s hranolkama místo nohou) , roztomilá jahůdka. Tak toto bylo například k vidění v tomto dílu plného obživlého jídla. Co víc si můžu přát než toto? Asi nic, jen se jít rychle najíst. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne zas o tolik slabší než jednička. Absence Lorda s Millerem je v některých pasážích sice silně znát, jelikož jejich styl humoru a prvotřídní timing se rozhodně nenahrazuje snadno. Povedených gagůje zde však stále opravdu dost a obzvláště kvůli všem těm nápaditým a vtipným jídlopotvorám stojí animák za vidění. Navíc jsem po skončení dostal stejně jako v případě prvního dílu obrovský hlad. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Teda, to byla dřina! Nakonec jsem zatraceně rád, že jsem to po těch úvodních dvaceti infantilně pitomých minutách nezabalil, na jedničku se to potom ale i tak naneštěstí absolutně nechytá - možná pár chytlavejma fórama... To je holt tak, když studio z chytrýho animáku pro filmové geeky udělá zlatokopeckou značku pro malý caparty, resp. pro celou rodinu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl rozhodně nedostahuje úrovně hodně povedené jedničky. Nenechte se proto zmýlit vysokým hodnocením. Dvojka je hodně dětinská a cesta po které se vydalo pokračování mě moc nenadchla. Začátek přitom působil poměrně slibně. Škoda. 45% PS: Na závěr... http://www.youtube.com/watch?v=i0i_vWQhXDw ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slabšie pokračovanie, čo som tak trocha aj tušil. Cesta pralesom alebo džungľou je jednou veľkou farebnou estrádou, v ktorej sú k videniu tie najneuveriteľnejšie stvorenia. Ak bol prvý diel tohto animáku ľahko strelený, tak tento je ešte viac divokejší a bláznivejší. Ale deťom sa to zrejme páčilo. Celá tá crazy výprava ako do vysnívaného mesta s úžasnými laboratóriami, plnými výstredných obetí svojej posadnutosti, tak putovanie do hĺbky pralesa a stretnutie s neobvyklými tvormi. To všetko ponúkne tento priemerný animovaný film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola perfektná hlavne svojím nápadom a aj keď dvojka nezíva prázdnotou, nie je to cool zábava ako v prvom filme. Oblačno, miestami fašírky 2 majú hlavne nudný a nezáživný príbeh, v ktorom mi nechutí ani ten Hamburger, či dokonca nevonia ani prehnane farebná animácia. Sklamanie. Mark Mothersbaugh tiež nepriniesol nič nové. 60% - 3* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale bavil jsem se více než u prvního dílu. Příběh sice obyčejný, ale ten svět byl vytvořený moc pěkně. Párkrát jsem se dokonce pořádně zasmál, originalita je vidět na první pohled. Vizuální stránka se povedla a pro ty nejmenší bude Zataženo občas trakaře 2 větší zážitek než první díl. Snad se ještě dočkám pokračování, protože téma není zdaleka vyčerpané .. 7/10 = 76% ()

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama