Reklama

Reklama

Zataženo, občas trakaře 2

  • USA Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (více)
Trailer 2

Po katastrofální potravinové bouři v prvním filmu byl vynálezce Flint a jeho přátelé nuceni opustit město. Tentokrát Flint ke svému úžasu zjistí, že jeho zařízení stále pracuje a vytváří neuvěřitelné tvory - cosi jako živoucí jídlo. Pojďte se seznámit s čipernýmí okurkami, hladovými tacodýly nebo krevetími opičkami! Flint bude mít s kamarády spoustu práce uvést vše zase na pravou míru... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Podle filmu vznikla stejnojmenná video hra vytvořená firmou GameMill Entertainmen. Uvedena na trh byla 24. září roku 2013 pro Nintendoo DS a Nintendo 3DS. (Kmotr76)
  • Když je ve 14. minutě zvolen nový "Thinkquanaut", při blahopřání na pódiu vykřikne: "Didgeridoo!" To je jméno australského domorodého hudebního nástroje, což je odkazem na vynálezcův původ. (cze.Oi)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

Od Lego příběhu ke Krotitelům duchů

22.03.2014

Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejobletovanější režisérská dua současnosti. Jejich nápadité animáky Zataženo, občas trakaře a Lego příběh zaznamenaly velký úspěch, stejně jako bláznivá akční… (více)

Reklama

Reklama