Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Recenze (154)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Největší devízou tohoto filmu je JVCD, tahle belgická pralinka mě totiž dokázala, že si umí udělat prdel sama ze sebe a to vlastnost, kterou si u lidí cením hodně vysoko. Všechny scény ve kterých je Jean jsou natolik úmyslně vyhrocené, že se nejde nesmát. Bohužel to je po hříchu to jediný, co dosahuje na hvězdičkovou úroveň, zbytek je naprosto nezáživná nuda. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, jak tenhle film hodnotit. Mám radost, že JCVD si taky konečně střihnul trošku jinačí roli, než obvykle točí. S jinými herci a s jiným režisérem a to je fakt moc příjemná změna. A zase si nemyslím, že by tam byl tak málo, jak tady zdejší lidi tvrdí. Druhá věc ale je, že tenhle film je jedna velká kravina. Dobře, uznávám, že místy jsem se zasmál, ale celkově mně to přišlo víc jako kravina, než jako komedie. Pořád přemýšlím jestli dát dvě nebo tři hvězdičky. Megan Boone totiž byla dost sexy. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

J.C. Van Damme ve vedlejší roli, navíc trvající asi 15 minut! A pokud by Brenda nechtěla srát, byl by to jasný ODPAD! Co se týče obsahu, zprvu zajímavý úřednický týmový workshop v džungli, se mění v naprostou *hovadinu*. Nazval bych to jinak, ale nechci být sprostý. A docela mne štve, že jsem se na tento film těšil. Starý Van Damme opět zklamal! 10% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte koule, synu. Velké koule. Tak jako já." Taková poklona od šéfa jistě potěší, ale přeměřovat si je určitě nebudeme. Já jsem totiž nikdy nepracoval a ani nebudu pracovat ve firmě, která pro své zaměstnance chystá teambuilding či obdobný nesmysl zvyšující produktivitu práce, ekonomický růst a blaho majitele firmy. Nicméně tito reklamátoři si svou džungli, durman a nového boha Phila evidentně zasloužili, jenže co s tím? Hlavní hrdina Chris je totiž hodný, neslaný a nemastný, jeho vyvolená Lisa to samé v hezčím balení a vtipy pohoďáka Jareda celkem spolehlivě padaly pod stůl. Naštěstí je tu tvrďák Storm, který umí zachránit dvě hvězdy svou mačetou, bojovnou sebeprezentací či kočkováním s tygříkem a mě jeho prkenné pokusy o vtip poměrně bavily. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pravda, první úškleb vás čeká až v zhruba šestnácté minutě filmu a později se zasmějete pouze pětkrát, z toho dvakrát hlasitě, ale celkově to skvěle drží pohromadě jako zábavný film, od které není třeba, kromě pohodového veselí, si slibovat nic jiného. Snad se hodí jen mírné povědomí o knize Pán much, aby vám některé fórky neutekly. Vynikající je tu především Kristen Shaal, ta strašilka z Flight of the Conchords. Ta byla velmi vtipná (myslím až tehdy na ostrově, kdy se projevila její přirozenost). Každopádně, krásná příroda, ujetý příběh vygradovaný do absurdna, přirozené reálné postavy z kanceláře v jaké pracujete určitě i vy, Van Damme naprosto fantastický, nejlepší, jaký kdy snad byl, a nedělní odpoledne je zachráněno. Na to vemte jed. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pán retardovaných much. Rozpolcenost mezi jízlivou blbinou se sociálním podtextem a infantilní sračkou s padesáti odstíny hnědi byla očividná, stejně jako krajně amatérsky odvedené filmové řemeslo. Jean-Claude sice není žádný Buster Keaton, ale co se týká líčidel, začíná ho dohánět.. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Výchozí situace podobně slibná jako u Millerovi na tripu. Prvních 30 minut jsem se poměrně příjemně bavil, pak postavy začnou trochu moc mluvit o svých problémech a děj nehezky často variuje Pána much bez jakéhokoliv humorného znevažování. Film má posléze sklon občas diváku připomenout, že sleduje komedii, ujeté až parodické vsuvky však leckdy působí spíš nepatřičně (zvracení krve). Promarněná šance (výchozí situace, kdy rozličně typizované postavy jsou vrženy do pro ně atypického prostředí, vlastně nehraje roli), nejlépe z toho překvapivě vychází „ústřední“ hvězda Van Damme, jenž má na svědomí nejúsměvnější momenty. 2,5* ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, keď akční hrdinovia hrávajú v komédiách, teda pokiaľ sa nejedná o nejaké cameo, alebo dôstojného zástupcu tohto žánru, pričom mi bolo jasné, že Vitajte v džungli nebude ani jeden z týchto prípadov, preto mi trvalo až vyše dva roky, kým som sa k tomuto filmu odhodlal a dopadlo to presne podľa mojich očakávaní. Natočené je to síce o niečo lepšie, než napríklad viaceré akčné videofilmy točené niekde v Rumunsku, vedľajšie postavy odvádzajú tiež o niečo lepšie výkony a aj tá zápletka aspoň na prvý pohľad nepôsobí úplne márne, keďže sa to aspoň odohráva niekde v divočine, ale inak je to strašná nuda. Samotný Jean-Claude Van Damme si mimo toho, že prijal úlohu v takomto filme u mňa hanbu určite neurobil, jeho postava je zaujímavá a hlavne vtipná, prakticky všetko, čo sa v tomto filme dá označiť za vtipné sa týka výhradne jeho a aj ten parodický štýl jeho postáv mi prišiel celkom vydarený. Ale v akcii mohol predsa len predviesť aj o niečo viac, než len ten jeden kop. No akonáhle zmizne z obrazu, čo je ale veľká časť filmu, film sa automaticky stáva nudou. Chválim síce aspoň fakt, že to nie je až tak trápne, ako som sa obával, film sa snaží držať tej znesiteľnej neurážajúcej úrovne, ale čo z toho, keď je to jednoducho úplná nuda, kde ma nezaujímalo absolútne nič. Takže na tomto filme za niečo skutočne stojí len samotný Jean-Claude Van Damme, inak ma tu nič nebavilo. Nabudúce si radšej pozriem aj jeho najhorší akčný film, než by som si mal zopakovať takúto nevtipnú nudu. 43% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ultimátní hovadina. Přesně jak se dalo čekat už podle traileru. Prostě bláznivá komedie plná nejrůznějších šíleností. Máme tu jeden teambuilding který se poněkud zvrhne. Když většina jeho účastníků zdivočí a objeví v sobě zvíře. Každopádně Van Damme je best a drží to pohromadě. Bez něj by to nebylo ani z půlky tak zábavný. Po Enemies closer tu má Jean další šílenou excentrickou roli ve který záměrně přehrává jak o život a útočí na nic netušícího diváka a já musím konstatovat, že v této svěží a zábavné poloze kdy odhodil poslední zbytky předstírání, že snad umí hrát a z vážnou tváří předávat jakási poselství či co se mi líbí. Ne nic takovýho tu nehledejte s tím je naštěstí snad definitivně konec Van Damme je opět maximálně uvolněnej nebojí si ze sebe udělat srandu a musím se přiznat, že mě v poslední době opravdu baví. Na rozdíl od Seagala co točí pořád stejně sterilní mrdky a Lundgrena, který taky naznačil posledními dvěma filmy, že se ubírá špatným směrem bych řekl, že Žán je teď poslední dobou nejvíc v poho. Kdo by to čekal. Návrat ke staré slávě už se sice asi konat nebude, ale jenom tak dál. Já jsem spokojenej. Jinak to žádná geniální komedie není jak už jsem napsal spíš hodně střelenej film kterej stojí na panu JCVD i když některý momenty jsou ultimátní (chcaní na mrtvýho pilota, Van dammova bitka z tygrem) pořád se jedná o průměrnej film, ale jako nenáročná oddychovka na sobotní večer jako dělanej. Rozhodně mě nijak nepohoršil a tak mu udílím 55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě to není taková pecka jako film s duem Scott/Johnson. Tady máme pro změnu JCVD, který ovšem ve 30. minutě je nemilosrdně odstraněn z plátna (nebudu prozrazovat jestli se do příběhu vrátí nebo ne). Film je de fakto jasnou komedií na variaci Lord of the Flies. Bohužel možný plánovaný comeback belgické roznožky do vyšší hollywoodské ligy se nekoná. 45% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původně jsem na to nechtěl koukat. Pustil jsem si to jako film u kterýho usnu jako takovou zvukovou kulisu. Jenže tohle bylo tak špatný, že se u toho ani usnout nedalo. Jean-Claude Van Damme vypadá jako starý vytahaný vemeno a jeho hereckej projev je ještě topornější než kdykoliv předtím. Nejvtipnější postavou je tady Brenda. Najde se tu i pár vydařených hlášek ale jako celek je to hroznej průjem, kterej je těsně nad hranicí odpadu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

JCVD je zde prostě blázen a i by mu ta role sekla, kdyby to mělo hlavu a patu. Na jedno shlédnutí, když už fakt nevíte kde co. 40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech amatérská a silně nezáživná a nevtipná komedie, která se snaží prvoplánově rozesmát hlavně přítomností Van Damma, který se buď paroduje, nebo vše myslí naprosto vážně. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že JCVD má(!) smysl pro humor a nebojí se ho prodat (však se stačí podívat na nějaký dokument o něm anebo aspoň na video na YT, kde třeba paroduje Slye či svého "velkého kámoše" Seagala) a tenhle film to zas a znova potvrzuje, protože to, co tu Van Damme předvádí, je neskutečná bžunda, o to spíš, když si ho člověk pamatuje z rolí "otočka, kop do ksichtu". Zbytek ansáblu těžce za ním, absurdno často spíš uhozený, ale... tady o to fakt nejde, na všech je vidět, že vědí, že hrají ve sračce a co? Užívají si to, film těžce na pohodu. Navíc vám ta slunná džungle skvěle prosvítí jeden upršený podvečer. "Ty panáčky jsem kreslil já." :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že se z toho vyklube alespoň průměrná komedie na téma teambuilding, místo toho jsem dostal hodně slabou sračku, kterou nezachránil ani Adam Brody, jenž citelně převyšoval svým hereckým výkonem všechny ostatní a už vůbec ne Jean-Claude Van Damme. Ten asi neměl zrovna do čeho píchnout a tak chtěl získat trochu peněz a hlavně získal mini roli pro svou dceru. Jeho souboj s tygrem byl stejně trapný jako celý film. Kromě té scény s orgií a dementní Brendin „srdceryvný projev plný vulgarit“ to stálo celé za hovno.30% ()

Reklama

Reklama