Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nešlo o to, kdo je tady pako a kdo nána, šlo o přátelství a objevení toho, co běžně nevidíme, ona měla zaslepené oči a později zjistila, že pravda je docela jinde, to se mi na tomhle filmu líbilo, ta změna, kdy se z populární holky stane někdo, kdo je vlastně úplně normální, na tomhle filmu bych vytkla, že se některé scény moc táhly, ale takhle to je skoro u každého filmu, jinak nic. Šlo o to pochopit, kým vlastně hlavní hrdinka je a ukázat to celé škole, možná i celému světu. Nemá cenu tenhle film doporučovat, protože ten, kdo se na něj dívat nechce se na něj prostě dívat nebude, takže mé doporučení zní, kdo chcete, podívejte se, ta chvilka vás přeci nezabije. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - Klasická dějová linka s namyšlenou třídní hvězdou, která je okolnostmi donucena přijít do školy v brýlích a totálně se tak znemožnit, okořeněná výjimečně a chvályhodně tím, že jsou to brýle skutečné (dost možná Hylandové vlastní) a levé sklo mají slušně plusové. Takže jistě, celkově pakárna, ale vskutku charming! ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu by bola chyba dať odpad ale taktiež aj 5*. Je to niečo... medzi? Jednoducho to je film na takých tých 60% - 50%. Je to film pre ľudí, ktorí si chcú pozrieť niečo čo sa v realite proste nestáva, aspoň nie podľa mňa. Som rada, že ma tento film moc nesklamal, pretože som sa na ňom dokázala aj zasmiať (omg, jakého paka z neho spravili xD), ale tiež sa mi páčili tie scény, kde Dylan hovorila o svojej mame. Celkom milé. Proste ak sa vám páčia oddychové filmy, alebo máte chuť vidieť niečo nenáročné, alebo sa proste nudíte, pozrite si to. ;) No, ja som tomu dokázala venovať tú hodinu a pol (plus-mínus) a nebola som až tak sklamaná ako pri iných podobných filmoch tomuto. Takže dávam silnejšie 3*. :) Plus pre baby - Matt Prokop je dosť fešák. ;) (Teda... každej správnej tínedžerke, ktorá túži po fešákovi na bielom koni by sa mal páčiť. xD) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ach bože. Ten dabing byl strašný a silně pochybuju, že originál byl lepší. Ale víte co? Učila jsem se na státnice a tohle byl přesně ten pitomý oddechový film k obědu, abych se neuučila k smrti, čili svůj účel splnil... A i trochu toho vtipu tam bylo. Ovšem to sako mu neslušelo, ta bunda už jo aneb "je fajn, když se mnou holky mluví, i když nechtějí pomoct s úkolem z matiky." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama