Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Rufete 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Disney filmy se mi vždy tak nějak líbily. Snad to bude tím, že je vždy v hlavní roli nějaká roztomilá, slaďounká holčička, která se s filmovým společníkem vytasí příběhem o mladé lásce. Sarah Hyland mě naprosto okouzlila, byla krásná a milá a takové typy mám prostě rád. Strašně moc mi připomínala mlaďoučkou Alyson Hannigan. Začátek filmu byl dost rozpačitý a nezábavný, nicméně o dalších pár minut později, když se začala ukazovat pravá stránka téhle roztomilé tvářičky, jsem se do filmu zažral a skvěle jsem se bavil. Přispěla k tomu také Sasha Pieterse, kvůli které jsem vlastně o film zavadil. Znovu se ukázala v roli okouzlující a všemi milující blondýnky a znovu dokázala odzbrojit nejednoho diváka. Zato herci z podobných filmů na mě dojem nikdy neudělali. Matt Prokop byl snesitelnější, než kdokoliv jiný. Ale je třeba zdůraznit, že tyto typy herců zrovna do světa filmu moc neprorazí. Ovšem nebudu na film zbytečně házet negativitu, té je tady až přebytečně moc. Vyzdvihnu raději ty krásné okamžiky, které se ve filmu podařilo uskutečnit. Některé sice naprosto průhledné a očekávané, ale s nádechem novoty a krásy. Proměna Dylan na mě zapůsobila, hlavní herečka ukázala, že na působení ve filmu rozhodně má. A s tímhle úsměvem se dostane daleko. Celé "Pako mých snů" beru jako slušnou komedii, převážně pro mladé diváky. Ale ani někdo jako já si nenechá podobnou věc ujít. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další várka plastikových, bezpohlavních, a jako vejce vejci si podobných postaviček ze stáje Disney. Podobné komedie mi celkem nevadí, s jistou mírou shovívavosti je zkouknu, ale tato je vyjímečně nezábavně, nenápaditě a nelogicky natočená. Neutkvělo mi v hlavě nic, a hlavní hrdinka vypadá na 13 let, je ale údajně na střední....nesympatičtí herci...prostě nic. I takové klišé se dá natočit lépe proboha. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

zaobišla by som sa bez inšpiratívnej reči na záver, ale inak to bol veľmi príjemný filmík. vytvorili čiernobiely svet a potom do neho vliali dávku farby. celé to stálo hlavne na obsadení hlavnej dvojice a to im vyšlo na jednotku. Sarah aj Matt boli presvedčiví vo všetkých polohách ich rôl a aj supporting cast bol dobre vybraní. hlavne rodičia, Usher a Amy. dej bol predvídateľný, ale film nenudil a pobavil. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nešlo o to, kdo je tady pako a kdo nána, šlo o přátelství a objevení toho, co běžně nevidíme, ona měla zaslepené oči a později zjistila, že pravda je docela jinde, to se mi na tomhle filmu líbilo, ta změna, kdy se z populární holky stane někdo, kdo je vlastně úplně normální, na tomhle filmu bych vytkla, že se některé scény moc táhly, ale takhle to je skoro u každého filmu, jinak nic. Šlo o to pochopit, kým vlastně hlavní hrdinka je a ukázat to celé škole, možná i celému světu. Nemá cenu tenhle film doporučovat, protože ten, kdo se na něj dívat nechce se na něj prostě dívat nebude, takže mé doporučení zní, kdo chcete, podívejte se, ta chvilka vás přeci nezabije. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama