Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dylan Schoenfieldová nedopatřením hodila svou drahou kabelku do fontány v nákupním středisku a k jejímu překvapení ji vytáhl filmový nadšenec Josh Rosen. Dylan však musí na oplátku souhlasit, že s ní Josh natočí dokument o popularitě. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ach bože. Ten dabing byl strašný a silně pochybuju, že originál byl lepší. Ale víte co? Učila jsem se na státnice a tohle byl přesně ten pitomý oddechový film k obědu, abych se neuučila k smrti, čili svůj účel splnil... A i trochu toho vtipu tam bylo. Ovšem to sako mu neslušelo, ta bunda už jo aneb "je fajn, když se mnou holky mluví, i když nechtějí pomoct s úkolem z matiky." ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celovečerný „neanimovaný“ film od Disney. Otázka je jednoduchá: pre akú vekovú skupinu? Pretože príbeh je celkom obecný: je daná veľmi pekná (možno príliš mladá) a namyslená baba, ktorá je bohatá a má v podstate všetko (myslí si, že on je centrom Sveta). Len jednu vec nie: ozajstnú lásku a šťastie v živote. Ako to už býva, jeden chlap zmení všetko. Podľa mňa tento film, s výnimkou niekoľko momentov, je veľmi priemerný. Chyba asi nastala v rukách režiséra a v tom, že tento film fakt patrí len pre mladé tínedžeri, ktorí ešte snívajú. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu by bola chyba dať odpad ale taktiež aj 5*. Je to niečo... medzi? Jednoducho to je film na takých tých 60% - 50%. Je to film pre ľudí, ktorí si chcú pozrieť niečo čo sa v realite proste nestáva, aspoň nie podľa mňa. Som rada, že ma tento film moc nesklamal, pretože som sa na ňom dokázala aj zasmiať (omg, jakého paka z neho spravili xD), ale tiež sa mi páčili tie scény, kde Dylan hovorila o svojej mame. Celkom milé. Proste ak sa vám páčia oddychové filmy, alebo máte chuť vidieť niečo nenáročné, alebo sa proste nudíte, pozrite si to. ;) No, ja som tomu dokázala venovať tú hodinu a pol (plus-mínus) a nebola som až tak sklamaná ako pri iných podobných filmoch tomuto. Takže dávam silnejšie 3*. :) Plus pre baby - Matt Prokop je dosť fešák. ;) (Teda... každej správnej tínedžerke, ktorá túži po fešákovi na bielom koni by sa mal páčiť. xD) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Disney přešel od muzikálů k filmu o filmu a vyplatilo se.. Tenhle počin je podle mě úplně jinde a mnohem výš než ostatní nové Disneyho filmečky.. Hlavní hrdinové byli sympatičtí a přesně takhle si mimochodem představuji typickou "královnu".. Mělo to něco do sebe a ten dokument byl nakonec vážně super!!! Děj sice trošku předvídatelný a plný klišé, ale to mi tentokrát vůbec nepřekáželo. ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi nejde do hlavy co je to pořád s tím : Jsem sám, nikdo mě nemá rád, nemám kamarády, teda jako mám,ale ti co mám nejsou tak super , a jsem nepoužitelný pro svět aaaaa pak najednou.. začnu se kamarádit s těma fakt super lidma (většinou nějakou uplně pravděpodobnou náhodou) ale ejhle! zjistím, že ti super lidi nejsou všichni tak super, a že asi jen polovina z nich jsou fakt milí lidi, a do svého dřívějšího klubu osamělých přidám pár těch super milých lidí a svět se stal hned barevnějším a tradááá konec filmu. Tak ale vážně...tohle téma už je jak zaseknutá deska... dokola a dokola. nic vás nepřekvapí, neoslní. Nicméně i když příběh prakticky žádný, komedii bych v tom taky uplně nehledala, herecké výkony jakštakš..... moment... já chtěla říct o tomto filmu něco hezkého........ ehmm.... velmi nenáročné, nemusíte u toho moc uvažovat, a je to taková pohádečka s celkem sympatickými postavami. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama