Reklama

Reklama

VOD (1)

V komedii o třech párech přátel, jejichž vztahy jsou jako na houpačce si hvězdy seriálu Na parket! Bella Thorne a Zendaya Coleman zahrají módní bloggerky, které si začnou konkurovat. (Disney Channel)

Recenze (10)

breebee 

všechny recenze uživatele

Hrozně infantilní a chvilkama mi to přišlo bohužel i stupidní, především tedy první příběh. Hlavní psí postava mi nepřišla nijak rozkošná, spíš jsem byla fascinována tou hranou inteligencí. Nejvíc se mi líbil příběh druhý, protože mám ráda obě slečny, Bellu i Zendayu a v tom posledním příběhu mě bavily jejich momenty snad ještě víc. Dávám dvě hvězdy hlavně za to, že jsem film koukla najednou a to se mi u filmů, které mě nebaví, nestává. Znám i lepší z továrny Disney. ()

MMJ 

všechny recenze uživatele

Film mě velice překvapil. 1 příběh o neuvěřitelně suprovym psím kamarádovi, byl na jasných 5*. 2 příběh o těch holkách z 1 příběhu mě bavil o malinko míň, takže na 4 *, a ve 3. příběhu byl zase Jack a Muray (ten pes z 1 příběhu) ale Muray tam byl jen chvíli a to bylo o Savanně z 1 příběhu. Holky z 2 příběhu byly ve všem. Líbila se mi kombinace postav. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Disney channel možná dokáže přijít i s o krapet lepšími filmy, ale popravdě jsem se docela bavila. Navíc všechny tři příběhy byly pěkně propojené. A vystupování Belly a Zendayi je někdy i docela zábavné, přestože obě dost přehrávají (mám pocit, že v Disney filmech je někdy přehrávání záměr). Zkrátka, hezky se na do koukalo a mladším ročníkům okolo 10-13 let bych to na jedno podívání nejspíš i doporučila. ~(2,8)~ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. První příběh jednoznačně na 5 hvězd, ten pes byl úžasnej. Druhý příběh slabší, tak na 4, ovšem propletení postav do všech příběhu je super. Takže když se třetí příběh věnovalů postavě z prvního příběhu, navíc takovýmto způsobem, tak dávám plné hodnocení. Ale je pravdou, že díky krátkosti povídek se nejde až tak do hloubky a vše je jen povrchně odvyprávěno a moc předčasně vyřešeno. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Kámo, nerad to říkám, ale tvoje holka ušila na tvýho psa boudu!“ Někdy sám sebe podezřívám z pedofilních choutek, když se občas mrknu na disneyovské juniory, ale na svou obhajobu uvádím, že jsem se díval jen pravým okem a poslouchal duchaplné rozhovory jen na půl ucha. Takže jako kulisa při práci to celkem splnilo účel, ale kdybych měl tomuto dílu věnovat veškerou svou pozornost, tak by hodnocení patrně bylo radikálně odlišné. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama