Zbytečně až příliš překombinované. Lepší by bylo se na jeden příběh soustředit pořádně, než jen povrchně vyprávět rovnou tři, navíc jen s minimálním propletením postav. Koukat se na to ale dalo.(1.5.2012)
První příběh mě bavil. Druhý příběh = no jo, chci to dokoukat. A hele ono najednou třetí. Ten už jsem fakt nevydržel. Musel jsem to dokoukat na 3x. A poslední příběh tam byl podle mě jen na ozdobu aby štval lidi jako mě.. Jinak mi jsou sympatický Bella Tohrne a Zendaya Coleman. To je vše.(21.5.2012)
Musím povedať, že veľmi oničom film, úplne ako z Disney továrne, čo aj je. 2 hviezdy za BFF dvojicu Bellu Thorne a Zendayu Coleman (vypadá to tak, že nahradia našu bývalú BFF dvojicu Selenu Gomez a Demi Lovato :) ).(29.4.2012)
Líbí se mi přehnané vlastnosti, zajímavé, ale několikrát omývané a neoriginální příběhy. Nic nového, spousta takových filmů již bylo natočeno a mnohem povedeněji. Někteří herci se mi líbí, jiní ne. Mé věkové kategorii (10-14 let) to asi bude sedět, ale mě film zase až tolik nezaujal...(14.5.2012)
Nápad by to byl možná dobrý, ale proč to tolik kombinovat? Jeden příběh by stačil a soustředilo by se na více postav, to není problém. Také jsem nepochopila proč na začátku bylo něco málo od Bella Thorne a Zendaya a najednou jiný příběh. Příště více promyslet, ale byly tam i světlé chvilky :)(23.5.2012)