Reklama

Reklama

Adresa: L.A.

(seriál)
  • Kanada The L.A. Complex
Kanada, 2012, 15 h 50 min (Minutáž: 50 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Kamera:

Alwyn Kumst

Hudba:

Tim Welch

Hrají:

Jonathan Patrick Moore, Joe Dinicol, Cassie Steele, Jewel Staite, Andra Fuller, Kristopher Turner, Jordan Johnson-Hinds, Ennis Esmer, Georgina Reilly (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Nový seriál MTV sleduje životy skupiny mladých lidí, kteří žijí v jednom bytovém komplexu v Los Angeles, kde se stejně jako mnoho dalších snaží prosadit v tvrdém prostředí showbusinessu. Herci, tanečníci, producenti nebo komici, všichni touží po úspěchu a slávě, stejně jako po lásce a přátelství. Některé vztahy začínají, jiné končí, potřeba uspět je zkoušena a každý nakonec dospěje k okamžiku, kdy se musí rozhodnout, jak daleko dokáže kvůli úspěchu zajít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Seriál, na který jsem začala koukat, jen abych podpořila moji oblíbenou herečku Jewel Staite, ale nakonec se mi hodně zalíbil. Je to celkem zajímavé nakouknutí do zákulisí hollywoodského pozlátka a toho, jak těžce se tam kanadští herci a jiní umělci snaží prosadit. Těším se na dalších 13 epizod, které byly nedávno oznámeny. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii přidávám hvězdu navíc. Parta mladých lidi seskupených na jednom místě, každý má svůj sen, jak prorazit v L.A.. Pokud máte občas taky sny, že bojujte o místo v showbyznysu, tak je to právě pro vás:). Navíc casting je dokonalý, z herců vyzařuje, že si tohle natáčení úžívají. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tohohle serialu je velka skoda, je to vazne pecka. Si tak rikam, ze takhle nejak mel vypadat restart Melrose Place a mohl to byt hit na leta... Je to odvaznejsi (porno, gay hip hoperi atp.), ma ti lepsi herce, fajn muziku... Celkova spokojenost :-) ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama