Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížský polda Simon Weiss každou noc hlídkuje na nejrušnějších místech ve městě. Při výkonu své funkce je klidný, pohodlně zapadl do každonoční rutiny a ví přesně, co se od něj žádá. Jenže jedné noci se vše změní. Ocitne se v palebné linii mezi svými nadřízenými z řad policie a pařížskými kriminálníky. Pokud chce přežít svou nejhorší noční můru, bude se muset postavit obchodníkům, gangsterům ... i svým kolegům. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (16)

ProchySBK odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý film protoho kdo neví jak to u policie chodí. Takže, pokud si myslíte, že borec co má 75kg i s pistolí a přitom měří 2 metry, jezdí v noci služebnim peugotem od baru k baru a machruje na pasáky a tranďáky s koksem a prochází mu to, tak jste na omylu. Tomuhle filmu jsem to nežral hned jak jsem se dozvěděl, že po něm jde inspekce, která sedí v nenápadně pastelově modré dodávce a čeká... vlastně na co tam čekali? Až pujde ven? No, jakmile GIBS zjistí, že omrdáváte služební zákon a jedete si to podle stylu oldshaterhanda s opakovačkou, tak vás postaví mimo zákon a půl roku nedotanete ani na rohlíky a pak vás proupustěj ikdybste zachránili celou paříž a vlastně to dělali správně. To už víc real je film Patrola a to, že poldové co tam maji na služebních autech navařenej rám ho skutečně při honičkách používaj. Tohle jsem po 30 minutách vypnul, potom co panu kriminalistovi zdechnul koksem předávkovanej bišónek na zadní sedačce služebního vozidla. Prosim, napište mi, to mělo být k pláči nebo k smíchu? Já fakt nevim. Ježiši! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE NEBEZPEČNÝ KOMISAŘI WEISSI.“ … ,,NEBEZPEČNÝ NEJSEM JÁ, ALE MOJE ŘEMESLO“...... /// Komisař Weiss nám (s inspekcí za prdelí) představuje noční Paříž. Nejde ani tak o její krásy … - když exkurze po bordelech může leckoho potěšit víc než rozsvícená Ajfelofka. Potkává lidi kterým nerozumím a dělá věci, který - když vydržím to pomalý tempo, pochopím. Prohnilý proti prohnilejm. Jenže bez nějakej vykecávaček, přestřelek a efektního čehokoliv. Jen návštěvy. Vobčas promluví s ničemou (páč pro ně jsou slova důležitý), vobčas s kolegyní, a mě tenhle polda, co má styl a věci řeší tak nějak rozumně baví. Co na tom, že zřejmě zašel příliš daleko… Fajn příběh, kterýmu ta poklidná atmosféra sluší. Stylová francouzská policejní filmařina. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč, když už mám dělat poldu v Paříži, tak jsem radši na ty starší. 2.) Jmenuju se Santos Trinidad a hledám … 3.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Jaké je to být policistou na mravnostním oddělení? Aneb co se dá v této roli stihnout během jedné Pařížské noci. Velmi pěkně řemeslně zpracovaný film, poměrně kvalitní scénář a výborný Roschdy Zem který ztvárnil muže zákona, kolem nějž se všechno motá a když říkám vše, myslím tím i inspekci. Snímek velmi pěkně ubíhá a není ani moc času se nudit, což bych u tohoto formátu čekal. Přeci jen nám mnoho prostředí neukáže. Takhle by měli vypadat všechny nízkorozpočtové filmy. Pokud máte rádi bijáky kde se spíše mluví, nežli střílí a jsou z policejního prostředí, není co řešit. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

film zachycuje policistu během jedné noci, dost dlouho takovým polodokumentárním stylem. Musím říct, že zhruba v polovině jsem zvažoval, že to vypnu, protože to byla pořádná nuda bez příběhu. Pak se to přece jenom rozjelo a hlavně kvůli závěru dávám 3 hvězdy, ale s odřenáma ušima, žádný zázrak to tedy nebyl ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný a utahaný film. Měl jsem co dělat, abych při tom neusnul. A i když na závěr příjde (ne)malé překvapení, nevím, jestli to přemáhání stálo za to. Chlapík, co se tváří jak psychopat, - bacha! je to komisař - a je narvanej do roláku a přes to má ještě oblek od Ařmanyho, takže vypadá jak gigantózní žížala, jezdí taxíkem, teda má řidičku, chodí od baru k baru, od jednoho divnějšího podniku k druhýmu, v každym tom podniku si dá panáky whiskey, takže v polovině filmu už spíš vrávorá od podniku k podniku, v každym podniku někoho seřve, někomu dá facku, každýho pošle do hajzlu a každej ale opravdu každej je z něj totálně posranej - je to totiž komisař - je to komisař a je strašně chytrej, hraje na všechny strany, z každý strany něco má, bere úplatky, je totálně nad věcí, na něj nikdo nemá - je to Bůh s plackou a pistolí - a nakonec dostane takovej stěr, že jsem nakonec (ne)litoval, že sem zabil 100 minut takovou nudnou, nicneříkající báchorkou !? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama