Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní moderátorka Anne se už vzdala naděje, že potká muže, se kterým by mohla sdílet svůj přesně načasovaný život.. Chce dítě a rozhodne se tedy pro umělé oplodnění s tím, že ten pravý přijde až někdy potom. Později začne ze zvědavosti pátrat po identitě dárce. Lstí získá adresu a setká se hned se dvěma potenciálními otci. Jeden je dokonalý, s tím druhým je to horší. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Neříká se, že výchova a všechno kolem má mnohem větší vliv než genetika?!“ - „Jo, to se říká…“ - „Paráda!“ - „…ale je to blbost. Geny rozhodují o všem.“ A Anne se za každou cenu snaží ujistit, že otcem jejího dítěte není nějaké nezodpovědné hovado…Očekávání jsem měl dopředu raději nízko. A vyplatilo se, snad i proto jsem si film tak užil. Už od úvodního vyšetření to byla pohodová záležitost. Pravda, zrovna sofistikovaná zábava se nekonala, ale to ještě neznamená, že jednodušší humor v tomhle filmu nefungoval, právě naopak. A prakticky pokaždé, když se Nikolaj Lie Kaas objeví na scéně, si krade film pro sebe, a jeho vysmátý buran mě upřímně bavil. Nutno přiznat, že scény s kolegy z práce byly často na hraně trapnosti (až za ní), v romantických chvílích filmu trochu dochází šťáva a závěr je na můj vkus až příliš hollywoodský, pořád je to ale fajn podívaná, u níž se dá docela slušně zasmát, tudíž ty slabší 4* ještě dám. „Je to ten největší kretén na světě!“ - „No, vystříkal se zadara do kelímku, takže...“ - „To ne. Dostávají 500 korun.“ ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nikolaj Lie Kaas v komediálnej úlohe. Nikolaj Lie Kaas vyzlečený. Nikolaj Lie Kaas s tetovaním na zadku. Odhliadnuc od všetkých uvedených pozitív tohto filmu musím konštatovať, že to bol čistý priemer. Nenásilný a milý hlavný hrdinovia, príjemný humor a všetky ďalšie, vyššie uvedené prednosti ho však u mňa posúvajú kúsok ďalej nad priemer, na úroveň príjemnej oddychovky, ktorú si kedykoľvek rada pozriem zas a znova a nahý Nikolaj s tým určite nebude mať nič spoločné! ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nazvať Lene Maria Christensen za "nejkrásnější z nejkrásnějších" si vyžaduje veľkú dávku radikálneho vkusu a oftalmologické problémy, ale o to nejde. Určité sympatie tam sú a rola jej sadla vynikajúco. Čakal som však viac vtipu, hoci nejakých pár zapamätateľných frkov sa tu nájde, celkovo mi to príde ako priemerná romantická komédia. Príjemná, ale nie uchvácujúca. Nikolaj Lie Kaas dokázal, že je dobrý aj v humorných postavách, no stále je najlepší ako mumák z Oddelenia Q. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Dal bych i čtyři hvězdičky, ale bylo to poněkud neoliberálně pojaté. Hlavně mě vytočila ta hláška o hadrovém panáku "genderově neutrálním", trošku i ta lesbická dramaturgyně televize. Jinak vše směřovalo k tomu, že se prostě protivy přitahují a že nelze dát na první pohled. Ten hoch se zastuzenou pubertou, kterému ke štěstí stačily motorky, želva a masturbace, se nakonec propracuje až na pozici televizního moderátora a ukáže, že je to vlastně velký srdcař. Naopak skutečný otec dítěte, ten dokonalý, ve skutečnosti dost hraje. Stejně jsem ale porozuměl Anninu výkřiku "já tě nemiluji". Asi furt myslela na toho vlasatce. Taky mi nepřipadalo moc normální, když se staří rodiče rozhodli po čtyřiceti letech společeného života rozvéstm protože mají dokonalé shodné povahy. Po čase zevšední každý vztah... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

perfektní ,dokonalý výkon všech herců.Lie Kaase jsem zaregistrovala v kriminálkách ošuntělého,zadumaného, vtaženého do sebe.Ale dokazuje,že je herecký chameleon.Jeho pojetí srandy je na Oscara.Vlastně tady byli všichni dobří ale on vynikl.Tohle je jeden z mála filmů včetně O kuřatech a lidech ,který si s potěšením pustím vícekrát.A to šídítko které úplně na konec zavěšoval nad postýlku :-))))))))to nevymyslí jen tak hlava.Takže scénář ,režie a je vidět, že když k tomu nezvou jiné státy, tak je to pecka.Nóbl kamera.Fakt jsem ržála nadšením! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama