Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický snímek s nádherným "plážovým životem" Austrálie a vynikající Naomi Watts a Robin Wright v ústředních rolích krásných matek (no, kdo byste jim hádali jejich věk?) Obě jsou tak dokonale sehrané, že jsem jim úplně věřila, že jsou nejlepší kamarádky už od dětství. Úžasná chemie a jiskření mezi Robin Wright a Xavierem Samuelem. Už ne však tak úžasná mezi Naomi Watts a Jamesem Frecheville. Naomi je krásná a výborná, ale pokud druhý z páru postrádá nějaké to charisma, tak to prostě nebude fungovat tak silně, jak by mělo. Opět mě potěšil, již tradičně skvělý Ben Mendelsohn v roli manžela. A i když toho tato postava po charakterové stránce nenabídne o nic moc víc, než aby spadala do škatulky "hodný, milující, pracovitý manžel", dostává slušný prostor a Ben v ní dokáže zaujmout, takže díky němu se nejedná jen o nevýraznou, šablonovitou postavu. Perfect Mothers nabízejí příjemnou a vkusně podávanou romantiku, která je očištěna od jakéhokoliv patosu, křečovitosti, a citového vydírání. Nechá nás splynout s postavami. Snímek má evropský feeling a je na něm krásně poznat neamerický filmařský přístup. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Celkem neortodoxni pribeh. Dva chlapci misto toho, aby dovadeli s mladyma holkama, si navzajem pichaji sve matky. Proc ne, ja jsem pro kazdou srandu a protinozci evidentne taky. Takova Robin Wright mi treba prijde porad dost interesantni. Osvezujici komorni drama. Neni snad treba dodavat, ze obe damske protagonistky jsou herecky o nekolik levelu vyse nez jejich mladi kolegove. ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

...and it just sort of happened. Přetahovaná idealistické poloviny s realistickou ve filmu o tom, že láska se všemi radostmi i strastmi vás může potkat v každém věku. Scénář občas zkouší, kam až může v sérii náhod zajít, a rozvíjí dějovou creepy ideu do nečekaných výšin. Střet postav, dosud žijících ve vlastním světě, s okolním prostředím, kde se řeší až příliš zatěžkávající problémy, vychází naprázdno, a tak dál plují na vlnách vlastní naivity do dalšího nárazu. (Za stále přitažlivé herečky a touhu to zažít jednou taky se 70 zaokrouhlí nahoru.) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nejaké dva roky žijú ako šťastná štvorica, ale ako na to budú reagovať ich nastávajúce nevesty a okolie, tak to už je viac zaujímavá rodinná dráma. Mne sa to veľmi páčilo, neokukaná zápletka filmu, skvelé herecké výkony Naomi Watts a Robin Wright (obe na svoj vek vyzerajú luxusne, tak sa chlapcom ani nedivím, že sa stalo, čo sa stalo) a všetko dokresľuje nádherné pobrežie Austrálie, kde sa naša ľahšie erotická dráma odohráva. Ja nie som ten, kto by niekoho odsudzoval, ale príde mi trošku nechutné chrápať s dieťaťom najlepšej kamarátky alebo kamaráta. Toto smeruje hlavne k úlohe Naomi, tá so synom Robin začala chrápať len preto, keď zistila, že jej syn chrápe s jej naj kamoškou. Na druhú stranu, nech si robí každý čo chce, kedy chce, ale nech sa potom nečuduje tým následkom. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Čakal som že Austrália je predsa len trocha viac puritánska ako Európa. Ale čo už, príbeh trocha mytologický Oidipovský, kedy si matky kamošky vymenia synov . Trocha nepravdepodobné nevierohodné, a tak sa mi na filme páčilo len to pekné pobrežie, more, pláž, dve blonďaté herečky (diváčky si prídu určite na svoje pri pohľade na vymakané telá dvoch chalanov surfistov) . ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama