Strange Case of Alice Cooper, The (video film)

Muzikál

USA, 1979, 74 min

Veľmi raritná a bizarná show. A iba pre hard cores. Alice sa správa zvláštne, spieva a tvári sa ešte agresívnejšie ako obvykle, je značne chudý po protialkoholickom liečení a k špecifickému rázu treba prirátať mizernú kvalitu videa (mám kópiu dvd a zvuk i obraz sú veľmi nekvalitné). Napriek tomu je to príjemné sledovať, lebo ide o raritný koncert z konca 70tych rokov, kde asi polovica playlistu je z albumu From the Inside. Show je dosť iná ako sme zvyknutí, vrcholom sú tancujúce fľaše s alkoholom a west-side-disco-story scénka vrcholiaca so zmenšujúcou sa limuzínov. Pekná rarita.(2.10.2011)

Opravdu hodně raritní koncert. Jediné, co se mi podařilo sehnat byl VHS rip stažený z youtube, takže si umíte představit tu kvalitu. No a koncert o sobě rozhodně nepatří mezi ty úplně zásadní, ale je zajímavý vidět dobovou pódiovou show Alice Coopera. Po scéně běhají obrovské lahve, nějaký hodně divný jeptišky, tancujou tam disko tanečníci, objeví se roztahující se auto atd. Výjimečně není využita gilotina, ale elektrické křeslo, což je příjemná změna. V Go to Hell netancuje jen jedna domina s bičem, ale hned dvě a jednou z nich je krásná paní Cooperová. Co se písniček týče, tak se dočkáme věcí hlavně z alba From The Inside a potom samozřejmě těch nejzásadnějších pecek z alb předešlých, které Alice hraje dodneška, určitě netřeba jmenovat. Alice, který v té době plaval až po uši ve Whiskey tady vypadá jako vítěz soutěže o nejhuběnejší ruce roku :-)(5.2.2010)