Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už čekaně slabší než první díl, který byl vysloveně překvapením. Kamera už se víc kejve, celý příběh už je spíš jak pěst na voko a tak nějak se nemůžu zbavit dojmu, že to tady tvůrci sfoukli čistě na ráz z jedný vody a přitom nehleděli na samotnou kvalitu vyprávění. Škoda. Hamilton se mi po prvním díle slušně zaryl pod kůži. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Slabota, s jasným politickým podtonom, kde Amerika a jej CIA sú svine, Švedi sú dobrý, ale veľmi hlúpy a vrchlom je, ked Palestina zachraňuje mier, spravodlivosť a dokonca demokraciu na blízkom východe. A môžem prezradiť, že tretí diel bude záchrana palestínskych teroristov z izraelského väzenia a to bude teroristická bomba. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

další Hamilton obohatený zmesou konšpiračných teorii o moci a vzajomnej spolupraci medzi hladanými a hladajúcimi medzi teroristami a ... kurnik aký je "proťajšok" teroristu ??? všetko jedna banda !!!! ked ide o moc a prachy !!!! Persbrandt sa zase osvedčil až na ten záver, ale čo už niekedy treba aj dievčenske srdiečka diváčok pohladiť. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Příběh hodný akčních hovadin z 90. let. Úvodních 80 minut, směřujících celou dobu k závěrečné přestřelce, je tak žvaněním o hovně a natahováním stopáže. Finální fight je pak k dovršení všeho dost směšný, islámisti padají po zásahu kulkou teatrálně přes zábradlí apod. Hamiltonova nesympatická zmačkaná držka s neustále nasraným výrazem mi taky moc náladu nezvedla. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Agent Carl Hamilton je zpět a opět s tváří Mikaela Persbrandta. Téma samozřejmě současné, opět na základě knihy, se kterou má společného skutečně málo a jak by se jednoduše dalo říci, tématicky příběh připomíná typickou Seagalovku. Muslimští teroristé unesli jeho sedmiletou kmotřenku a to prostě neměli dělat. Stejně jako v předchozím filmu je v pozadí silná politika a tak o patřičnou dramatizaci ani tentokrát není nouze. Realistické cítění současné doby, jak teroristických aktivit, tak zapojení západních zpravodajských služeb, skutečně předčí očekávání. To je tak, když rozhodujícím faktorem jsou peníze. Ano, narážka je na ropu ze středního východu. Tento druhý snímek byl natáčen souběžně s předchozím, 'Hamilton: V zájmu státu', a kupodivu vyznívá dokonce i o něco lépe. Z příběhu odehrávající se na různých místech, skutečně ční současná realita obecného jednání ze všech směrů. Akčních scén opět není moc, ale když už se objeví, stojí za to. Je to snímek, který se bere vážně a není odlehčován humorem. A v tom je asi ten nejzásadnější rozdíl mezi obdobnými filmovými sériemi s agenty, jako je James Bond či Jason Bourne. O úplný zázrak v rámci žánru akčního thrilleru se samozřejmě nejedná, avšak svojí náturou a dravostí si pozornost zaslouží. Opravdu je ještě někdo, kdo nezná agenta Carla Hamiltona? Potenciál má. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)
  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama