Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toto jevilo jako brilantní promyšlený "thriller" na paty šlapající takovým počinům jako např. Sbal prachy a vypadni. Ovšem v polovině to začalo dost nudit a konec mi přišel laciný, useklý, předvídatelný, unylý, prostě ne ... Jediné lákadlo tady byla J. Aniston, která hrát umí a je stále pohledná. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Detroit, sedmdesátá léta, retro móda, bohatý a záletný magnát, dva týpci, co unesou jeho elegantní paničku, doufajíc, že boháče pumpnou o jedno mega, nacistický tlusťoch, v jehož domě unesenou ukryjí. A dál? Dál nic. Jen bohapustá nuda. Tenhle spletenec si spískala Jennifer Aniston osobně. Měla potřebu spojit svoji hvězdnou auru s béčkovou produkcí slovutného Ashoka Armitraje. Ovšem nechat se svěřit do rukou bezvýznamného scenáristy a režiséra Daniela Schechtera, to už chce odvahu. A odvážná mohla být, padla přece do rukou únosců, ale rozvážná určitě nebyla, když si vyprodukovala tenhle unylý mix, ano, mix, akorát nikdo neví, co přesně tahle směs obsahovala, nebo čím měla být. Dejme tomu, že přísady absurdní komedie, slabého thrilleru, černé komedie, ačkoliv o tom už nejsem vůbec přesvědčený, že by se namanula, by možná fungovaly, kdyby film měl nějaký řád, respektive neustále a velmi nešikovně i podivně nepřeskakoval z jednoho žánru do druhého, nasadil nějaké tempo, a neupřednostňoval divadelní aranžmá. A hlavně BAVIL! Jennifer Aniston, Tim Robbins a Isla Fisher, takové akvizice a ten film se nehne z místa, nudí, ničím nestrhne, divák nad ničím nezaplesá. Koneckonců, ani John Hawkes a Mos Def v rolích únosců, nejsou špatní herci. Ve filmu se většinou nic neděje. Když se děje, není to nic zajímavého. Jedny z mála sekvencí, které vzbudí rozruch, jsou ty, v nichž vystupuje Mark Boone v roli odpudivého tlouštíka, který vyznává nacismus, propaguje rasismus a po domě má rozvěšené nacistické symboly. V jedné scéně považuje unesou dokonce za židovku a rozhodne se jí odstranit. U tohoto filmu se opravdu nepobavíte. Film se vleče hlemýždím tempem, nemá grády, napětí, humor, dobré dialogy (a to jich je ve filmu přehršel), postrádá zajímavé vyústění, finále chybí úplně, režie je úplně marná a nanicovatá. Jen kvalitní herecké obsazení, které asi někdo unesl a přikázal, aby hrálo v podřadném filmu, na který se bezprostředně po doběhnutí titulek zapomene. Řada diváků se vysvobozujících titulek ani nedočká, neboť tuhle nemožnou břečku vypnou někde uprostřed. Samozřejmě film se početného zástupu diváků nedočkal. Nedivím se. 20% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tento film je postavený na perfektnom časovaní udalostí a tak trochu na nepredvídavosti. Ústredná dvojka nič moc, ale dokázali vymyslieť plán, získať informácia a rozbehnúť akciu, ktorá sa nie ich pričinením vyvinula úplne inak. Nacistický kamarát tomu tiež nepridal, no. Anistonka výborná, ona jedným výrazom dokáže povedať toľko vecí. Tým že je to krátka, plné rôznych udalostí, dokáže to udržovať pozornosť, nie je to nasilu vtipné, žiadne fekálne humore a podobne. Za mňa prekvapenie a veľmi fajn. 3 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro štýl, nekomplikovaný príbeh a celkom zaujímavé herecké obsadenie. Výsledok? Podľa mňa nie taký, aký by sme predpokladali. Pomalé tempo a mnoho „statických“ (v niektorých prípadoch zbytočných) scén. A na ten záver ani reagovať nebudem. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelý záver. Nemyslím nič šokujúce a prevratné, ale každí sa pousmeje a pocíti tak dobrú náladu po filme, ktorý možno nieje vysoko nad priemerom, ale ja som sa bavil. Navyše keď je film tu na čsfd tak podhodnotený, nebojím sa tomu vždy ubaliť za päť. Zaujímavá zápletka, naši obľúbení herci, plottwisty, čierny humor, nazi theme, či vtipné situácie zdobia túto snímku, ktorú mnohí považujú dokonca za akúsi etapu života Louisa a Ordella z Tarantinovej Jackie Brown. To by tu však Louis nesmel byť za takého slabého ťarbáka narozdiel od Louisa z Jackie Brown. Hudba nejak výrazná, ale kamera a kostými na slušnej úrovni. Ono kostými sú snáď vždy na vysokej úrovni pri filmoch z obdobia 70.tych rokov. Jennifer Aniston (a jej nôžky) si tu zaslúžia osobitnú pozornosť. Veľmi jej svedčí look 70tych rokov, navyše to medzi ňou a Louisom iskrí, romantiky sa však (bohužiaľ) nedočkáme. ..Milé prekvapenie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Film původně chtělo natočit studio 20th Century Fox už v roce 1986 s Diane Keaton v hlavní roli. K uskutečnění však nedošlo, protože námět byl považován za velmi podobný filmu Bezcitní lidé (1986). (gogos)
  • Natáčení probíhalo v Connecticutu začátkem roku 2013. (gogos)

Reklama

Reklama