Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Nie som si istý či je dvojka lepšia ako toto, ale mám pocit, že áno. Je fajn, že vlčia svorka je späť, ale nápady tvorcov čoraz viac a viac dochádzajú a tak sa vydajú tou najľahšou cestou - nasilu tam napchať čo sa dá, či už je to vtipné alebo nie. Neviem či to tak zamýšľali, ale mňa to rozhodne neoslovilo. Príbeh nie je zlý, ale humor tento krát sklamal na na plnej čiare. Pár krát som sa zasmial, ale keď to porovnám s prvým dielom, tak je to fakt bieda. 60% - 3* ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Todd Philips, Craig Mazin / Charaktery: Jon Lucas, Scott Moore | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Todd Philips, Daniel Goldberg | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Legendary Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 103 miliónov $ | Tržby: 351,000,072 $ || Prevarená polievka nechutí. Vďaka kultovým charakterom postáv to ešte stále má čo ponúknuť, ale keď sa na rýdzej komédií zasmejem len 3x, asi to už nie je ono. Najlepšia časť určite strecha kasína. To ostatné pociťuje absenciu naozajstného "Hangover" konceptu. Ten film by sa vlastne mal volať úplne inak. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždy som chcel mať žirafu. Žirafy sú ako ja. Majestátne, zadumané a vysoké.“ Príbeh Vlčej svorky sa uzatvára a to síce popretím trademarkového konceptu (tentokrát sa motív amnézie objavuje až v potitulkovej scéne), ale to vôbec nevadí, lebo napriek tomu vás čaká nálož a smrť brutálnych hlášok („Mne to nevadí, som zrodenie zla.“; „Nejako sa dohovorme, nechceš vyfajčiť?“), dialógov („V tom hoteli už nie je.“ – „A nemôže to byť spôsobené náhodou tým, že proste odišiel??“ – „To hovoríte vy.“), postáv (okrem starých známych privítame vydarených nováčikov Johna Goodmana a Melissu McCarthy), nápadov, scén a absurdných zvratov (ukradnutie druhej polovice). Čiže za mňa super. Ale... naozaj 80 miliónový rozpočet??? ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Určitě kvalitativně lepší, než díl předchozí, ale žádná sláva to teda nebyla, zasmála jsem se jednou, pousmála třikrát, trapně mi bylo jen mírně, ale mě hangoverová série prostě celá připadá tak nějak plytká a bez humoru (ten obsažený mi přijde hrozně nastavovaný a umělý). Svou reálnou kocovinu prostě snáším kolikrát i lépe a to jedna trvá dýl, jak všechny tři filmové dohromady. 50% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama