Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (942)

somnar 

všechny recenze uživatele

Opět záleží hlavně na vaši ochotě smát se asociálnímu magorovi, kterej by jako sůl potřeboval spadnout na dno, místo toho ho ale všichni do zemdlení zachraňujou, přičemž se jim za to dostane maximálně kopance do slabin nebo infarktu myokardu. Já jsem tentokrát ochotnej kupodivu byl. Pařba na třetí není sice zábava na třetí a na úkor verbálních skečů možná zbytečně upřednostňuje akci (proč místo přestřelky s bojovými kohouty radši nezakomponovat vypointovanou přestřelku slovní?), sérii ale uzavírá tak, že z toho nemám kocovinu. Wolfpack dopařil víc než (ne)důstojně. 70% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlčí smečka se rozloučila důstojně. Nechápu, že má někdo tendenci porovnávat to s prvním dílem. Jestli čekáte stejnou jízdu jako v prvním díle, budete zklamaní. A zklamaný může být i ten, kdo není milovníkem těchto tří hovad a jejich humoru. Tohle je totiž úplně jiná jízda.. Jízda, která se po většinu času točí kolem Alana a Chowa. Někdo s tím možná bude mít problém, ale mně to vyřazení ostatních postav ze hry ani moc nevadilo. Já se zasmála (miluji lízátkovou scénu!), i když těch vtipů, které zas tak vtipné nebyly, mohlo být méně. Co jim ale vážně neodpustím je má srdcovka Johny Cash - Hurt, kterou dokonale posrali. Každopádně svůj účel to splnilo a na konci mi bylo tak trochu smutno, že tahle jedna velká pařba končí. Vůbec bych se nebránila dalšímu pokračování, protože ačkoliv se to nese ve stejném duchu, pořád mě ty jejich kocoviny baví. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém dosavadním dílu se v určité podobě objeví nějaké prase. V prvním filmu Pařba ve Vegas (2019) můžeme vidět nafukovací prase ve vaně, když se hlavní hrdinové proberou z propařené noci. Ve druhém filmu Pařba v Bangkoku (2011) narazí Chow (Ken Jeong) autem do mrtvého těla prasete. A v tomto díle má zase Marshallův (John Goodman) gang na sobě masky prasat. Ve všech dosavadních dílech se taky vyskytovalo několik exotických zvířat: v prvním to byl tygr, ve druhém opice a v tomto žirafa na začátku filmu. (SidneyP)
  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama