Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem byl ve výrazně lepší náladě, než při sledování starších dílů, ale tenhle mi sedl ze všech nejlépe. Zach Galifianakis ukázal, že je výborný herec. V tomto dílu jsem také přišel na chuť tomu milému šikmoočkovi. Tentokrát už se nedostaví žádná divoká noc a poté honba za napravením všeho, co se během ní přihodilo. Tvůrci se nalepili na události dílů minulých a musím za sebe říci, že se jim to povedlo. Potěšila i vzpomínka na Johnnyho Cashe zazpívaná s asijským přízvukem a nulovým pěveckým talentem. Žádný záchvat smíchu mě nepostihl, ale několikrát jsem se od srdíčka zasmál. Naprostá spokojenost. Lepší 3*. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda Hangover a proto mě zklamala zcela okopírovaná dvojka a stejně tak mě mile překvapila trojka, která už sice téměř není komedie (světlou výjimkou je žirafí scéna), ale je laděna do akčního tónu a právě proto mě bavila. Navíc je to celkem hezký příběh o přátelství. Jen ta potitulková scéna je mimořádně trapná. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy Alan (Zach Galifianakis) v obchodě s hudebními nástroji shodí na zem pouze kytaru, sebere poté o jeden hudební nástroj navíc. (Kevin 3171)
  • V úvodní scéně Alan (Zach Galifianakis) veze po dálnici žirafu, kterou most připraví o hlavu. O něco dříve je však vidět, že jeden most už minuli, aniž by žirafa přišla k úhoně. (Will_X)
  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama