Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)
  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)
  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama