Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Určitě kvalitativně lepší, než díl předchozí, ale žádná sláva to teda nebyla, zasmála jsem se jednou, pousmála třikrát, trapně mi bylo jen mírně, ale mě hangoverová série prostě celá připadá tak nějak plytká a bez humoru (ten obsažený mi přijde hrozně nastavovaný a umělý). Svou reálnou kocovinu prostě snáším kolikrát i lépe a to jedna trvá dýl, jak všechny tři filmové dohromady. 50% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička i dvojka super, trojka bohužel takový slabší dojezd. Možná i proto, že tam nebyla přímo ta "pařba" a následná kocovina se ztrátou paměti stejně jako v minulých dílech (pokud teda nepočítám závěrečnou scénu filmu). Některé postavy sice pořád bodovaly svými hláškami, celkově ale oproti předchozím dílům ubylo těch skutečně zábavných momentů a trhlých scének. Už to zkrátka nebylo tak úplně ono. ~(3,0)~ ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak trojka se mi líbila víc než dvojka. Dvojka opravdu drsně kanibalizovala Vegas, trojka jen letmým naťukáváním navazuje na první díl, ale sama jede v originálnívh kolejích. Kromě jedné epizodky diváka s oběma díly spojují jen hlavní hrdinové. Byla to taková oddychovka, ne že bych se u toho mlátil smíchy, ale tak nějak mi už členové Vlčí smečky přišli jako dobří známí (aby ne když je člověk vidí už potřetí). Co mi utkví asi na dlouho v hlavě bude jedna z nejneerotičtějších scén co jsem kdy viděl. Za mně jsou to 3 lízátka. * * * ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama