Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zavŕšenie trilógie sa nemohlo odohrávať inde, len tam, kde začalo – Viva Las Vegas, Cézarov palác, malý aziat v kufri limuzíny, Jade a Carlos. Z trojky je konečne samostatný film, ktorý nejde cez kopírku vzorovej jednotky, niekoho zmena poteší, niekoho sklame. Čo však nesklame je znovu silná Phillipsova réžia, trojciferná produkcia, i keď prvý diel stál o 70 melónov menej a vyzeral o triedu lepšie, štýlový soundtrack (Todd si toho Kanyeho fakt ide x) a trojica postáv, ktoré v tejto fáze už len buď miluješ, alebo nenávidíš. A viac už nemám čo napísať, bo som stokár bez kreativity a berú ma driemoty... ♪♫ / ♪♫ (1.6.2017) (2.6.2017) (24.8.2017) (15.11.2018) (19.9.2021) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Necejtím koule. Sáhni mi na ně, jestli jim něco není." Pařba bez pařby je podivná pařba, ale rozhodně je snesitelnější než komedie bez srandy. Zkrátka od chvíle, kdy žirafa ztratila hlavu, mi došlo, že s tímto druhem humoru se nemusíme potkat a jak se tak v jednom ze sta případů stává - měl jsem pravdu. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi milé prekvapenie. Ja tieto posuny v žánroch milujem. Tí čo očakávali (samozrejme oprávnene) čistokrvnú komédiu museli byť poriadne naštvaní. Mne sa podarilo našťastie včas prepnúť a užil som si veľmi slušnú variáciu na Hitchcocka (brať samozrejme s veľkou nadsázkou) s komediálnou nadstavbou. Pecka 8/10 ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama