Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, korunovaná příšernými hereckými výkony (slovo "výkon" zde píšu s největším sebezapřením) a vrcholně trapným humorem, z něhož mi je na zvracení. Za sebe nemám problém prohlásit, že stupidnější film jsem zatím letos v kinech neviděl. Nebo jinými slovy - některé filmy vážně není možné zhlédnout za střízliva. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho pařmensky dobrého a výrazně méně bláznivého. Když chcete napotřetí (a možná definitivně naposledy) zapařit s milými potrhlíky a bezelstnými průšviháři, tak máte právě možnost. Případné průšvihy vezmou mile rádi na sebe.Vždyť v tom mají už bohatou praxi. Ani tentokrát na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Poté, co Alanovi zemře táta po nevinné roztržce mezi nimi o mrtvou (a z filmařského hlediska na rok 2013 nepovedeně uměle vytvořenou) žirafu, jejíž smrt zavinila hromadnou havárii na rušné dálnici, je zbylá trojice nerozlučných kamarádů pevně odhodlána Alanovi pomoci z jeho nedobrého psychického stavu tím, že ho dají léčit. A kamarádi jsou přece od toho, aby si pomáhali. Jenže dobrý úmysl Phila, Stua a Douga ztroskotá, když se na scéně zčistajasna vynoří nesmlouvavý drogový boss v podání Johna Goodmana, který chce stůj co stůj zpět své ukradené zlato, o které ho připravil jejich kamarád nekamarád Chow, který mezitím pláchl z bangkokského vězení a užívá si znovu nabité svobody po svém. A mafián si jako zástavu ponechá Douga, kterému jde rázem o život. A tím je zaděláno na celkem široké spektrum rozličných gagů čítající absurdní až (téměř) seriozně pojaté. Problém ovšem je, že jich tentokrát není přehršel, nejsou tolik odvázané a ke konci filmu jsem už neevidoval žádné, ale tvůrci si naopak troufli na závěrečnou pasáž v seriozním pojetí. Je dobře, že tvůrci už tentokrát neopakovali stejný námět, známý z předchozích dvou dílů, a monotematické hrozbě se šikovně vyhnuli snahou o invenčnější pojetí, které se daří naplnit skvěle, a nejlépe v prvních dvou třetinách filmu. Pak už to vázne. Scénář mohl být vynalézavější a gagy se nemusely vyházet hned zkraje. Když to celkově zhodnotím, je tenhle díl jiný než ostatní, a ne o moc horší ani lepší. Renomovaný Todd Phillips ho zrežíroval velmi dobře, s rychlým, místy originálním spádem událostí, bylo nadmíru příjemné shledat se zase se starou dobrou partou, ve které má zřetelně největší prostor Zach Galifianakis, nelze opomenout ani comeback krásné a těhotné Heather Graham, ale scénář vždycky nahodil brzdu, která bránila většímu rozhledu, a také aby se zapařilo mimořádně vtipně, ačkoliv paradoxně ve filmu žádná pořádná pařba není. Komu se líbily předchozí dva díly, měl by být spokojený i tentokrát. A ve vážnějších polohách má film překvapivě největší sílu. 60% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem byl ve výrazně lepší náladě, než při sledování starších dílů, ale tenhle mi sedl ze všech nejlépe. Zach Galifianakis ukázal, že je výborný herec. V tomto dílu jsem také přišel na chuť tomu milému šikmoočkovi. Tentokrát už se nedostaví žádná divoká noc a poté honba za napravením všeho, co se během ní přihodilo. Tvůrci se nalepili na události dílů minulých a musím za sebe říci, že se jim to povedlo. Potěšila i vzpomínka na Johnnyho Cashe zazpívaná s asijským přízvukem a nulovým pěveckým talentem. Žádný záchvat smíchu mě nepostihl, ale několikrát jsem se od srdíčka zasmál. Naprostá spokojenost. Lepší 3*. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Todd Philips, Craig Mazin / Charaktery: Jon Lucas, Scott Moore | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Todd Philips, Daniel Goldberg | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Legendary Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 103 miliónov $ | Tržby: 351,000,072 $ || Prevarená polievka nechutí. Vďaka kultovým charakterom postáv to ešte stále má čo ponúknuť, ale keď sa na rýdzej komédií zasmejem len 3x, asi to už nie je ono. Najlepšia časť určite strecha kasína. To ostatné pociťuje absenciu naozajstného "Hangover" konceptu. Ten film by sa vlastne mal volať úplne inak. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)
  • V úvodní scéně Alan (Zach Galifianakis) veze po dálnici žirafu, kterou most připraví o hlavu. O něco dříve je však vidět, že jeden most už minuli, aniž by žirafa přišla k úhoně. (Will_X)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama