Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEEXISTUJE ZAŘÍZENÍ, CO BY DALO TOHODLE TÝPKA DO KUPY“...... /// Pařba začíná bláznivě (a brutálně! Vono celkově se tady se zvířátkama nezachází moc hezky. – poznámka pro členy Ligy na ochranu zvířat, Děti Země a Sdružení Dženo). V hlavní roli tentokrát Alan, jenž vysadil prášky, Chow a – aspoň to tak vypadá, Mexiko. Po sympatickým úvodu se na scéně vobjevuje John Goodman a tempo jde do prdele. Chlapci maj narážečky na předchozí díly, recykluje se stará parta a dokonce i prostředí. Místo ftipu to je ovšem většinou sbírka trapnejch nápadů a místo komedie (melo)drama. Tahle parta totiž víceméně kecá a (spíš více než méně) nudí. Závěrečná ,,mission impossible“, další melodramatická chvilka, a pak další. Co chcete slyšet? Neměla tohle bejt jakási (prachbídná) krimikomedie bez humoru? 100% vím jen to, že tentokrát mám kocovinu spíš já! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Furt nechápu, že z báně frajeři zdrhaj jedině za plakátem. 2.) Hledám Číňana co poslouchá N.I.B. a miluje koks. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept se s prvním dílem vyčerpal (respektive možnost opakovat podobné okno se stejnými hrdiny) a tak to tvůrci vzali u trojky šalamounským obloukem, kdy se vlastně dohrávají události, které předchozí dvě epizody vyvolaly. Potud dobře. Ale nikdy nebylo patrnější, že samotné postavy jsou (vyjma Alana) de facto nezajímavé a tudíž je hrozně těžké najít motivaci k tomu, proč trojku vůbec sledovat. Nuda to není, protože se hodně střídají lokace a vždy jednou za čas přijde dobře míněná hláška. Vyjma dvou geniálních scén (loupež a invaze do hotelu) se ale většinu času tvůrci plácají od jednoho nuceného vtipu ke druhému. Tohle mělo zkrátka zůstat u jednoho filmu. Další dva jen uměle první pařbu natahují. 50% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Už se vytratil i ten původní koncept s kocovinou... Taky je tam víc toho debilního číňana. Je fajn, že to Phillips napotřetí zkusil trochu jinak, ale zábavné je to +- stejně. Goodman je jediná opravdu příjemná postava. Pár porařených fórů, ale celkově to moc legrační není. Taky zprasili Hurt od Trenta. Z potitulkové scény asi budu mít noční můry. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Pánovi Chowovi (Ken Jeong) sa podarí vystreliť zo 6ranového revolveru až sedemkrát. (MikaelSVK)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama