Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ešte omnoho zbytočnejšie ako dvojka. Všetky dobré fóry (okrem fakt skvelého twistu s vilou) boli v traileroch, a ani tam nefungovali veľmi dobre. Ten "príbeh" s mafiánom a hľadaním "toho otravného žltého zmrda" je hrozne nasilu a vlastne nedáva žiadny zmysel. Herci sa očividne nudia, snáď okrem Zacha. Normálne by som bol radšej, keby znovu prevarili "hangover" koncept a urobili z toho ešte väčšiu divočinu ako minule. Jediné, čo funguje, sú vážnejšie a "emocionálne" momenty. Čo je fajn, ale keď v komédii šlapú iba vážnejšie momenty, niečo je zle. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept se s prvním dílem vyčerpal (respektive možnost opakovat podobné okno se stejnými hrdiny) a tak to tvůrci vzali u trojky šalamounským obloukem, kdy se vlastně dohrávají události, které předchozí dvě epizody vyvolaly. Potud dobře. Ale nikdy nebylo patrnější, že samotné postavy jsou (vyjma Alana) de facto nezajímavé a tudíž je hrozně těžké najít motivaci k tomu, proč trojku vůbec sledovat. Nuda to není, protože se hodně střídají lokace a vždy jednou za čas přijde dobře míněná hláška. Vyjma dvou geniálních scén (loupež a invaze do hotelu) se ale většinu času tvůrci plácají od jednoho nuceného vtipu ke druhému. Tohle mělo zkrátka zůstat u jednoho filmu. Další dva jen uměle první pařbu natahují. 50% ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že důstojné rozloučení, které působí jako mírně zbytečná nádstavba. Je vražedné přicházet co dva roky se stále novými nápady na stejné téma. Takže nám tvůrci nabízejí trošku jiný koncept, ve kterém se naši hrdinové tentokráte neskalí a Doug je tentokráte unesen zcela vědomě. V některých scénách se sentimentálně vzpomíná. Jediná postava, která má tohle všechno u prdele je absolutně šílený Leslie Chow. Ten člověk se narodil snad s kokainem v těle. V závěru mě bylo trošku i smutno že se s našimi hrdiny pravděpodobně na hodně dlouhý čas loučíme, protože upřímně s nimi si člověk prožil hodně zábavy. Wolfpack forever! Nic to ovšem nemění na faktu, že 3. díl je z celé série nejslabší. 60% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A ta pařba je kde? Nebýt Alana, moje hodnocení by bylo hodně, hodně bídné. Díky pár světlým chvilkám, které by se daly spočítat na jedné ruce, se pokusím na tuhle "srandu" zapomenout a budu si pamatovat vlčí smečku tak, jak ji znám z prvních dvou dílů. Jako by ti kluci vyrostli z puberty... Slabé 3*. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)
  • V úvodní scéně Alan (Zach Galifianakis) veze po dálnici žirafu, kterou most připraví o hlavu. O něco dříve je však vidět, že jeden most už minuli, aniž by žirafa přišla k úhoně. (Will_X)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama