Reklama

Reklama

Jsem voják

Trailer

Obsahy(1)

Třicetiletá Sandrine je nucena vrátit se domů do Roubaix a žít se svou matkou. Je nezaměstnaná, a tak souhlasí, že bude pomáhat svému strýci v útulku pro psy, z něhož se vyklube překladiště obchodu se psy z východní Evropy. Rychle si v tomto světě ovládaném muži získá autoritu a respekt a vydělá peníze, které jí mohou zajistit svobodu. Někdy ale i dobří vojáci přestanou plnit rozkazy. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (10)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Sandrine nejdříve přijde o práci, následně pak o byt. Má štěstí, laskavá máma ji ubytuje u sebe. A Sandrine se po hlavě vrhá do nelegálního obchodu. Konečně má peníze a naprosto neřeší, za co jsou. Žádné svědomí, žádná zodpovědnost, jen strach o sebe samu ji donutí zamyslet se nad svým konáním. Sandrine je ukázková antihrdinka pohybující se ve světě, kterému nepřeje štěstí. Vše je nejlépe vystiženo ve scéně, v níž její zoufalý švagr bourá zdi a táže se, jak to dělají ostatní lidé. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francie mně opět dokázala, že žádný téma jí není cizí a pokud se jedná o témata se sociálním podtextem umí je zpracovat jako nikdo další. Tady bych tenhle film snad ani nedoporučoval, milovníkům psů, protože fakt to co se tam s nima odehrává je prostě prasárna a jsem rád, že policie v této oblasti koná. Ovšem hlavní složkou filmu je Sandrine do který jsem po celou dobu stopáže nedokázal prinknout. Určitě ta holka měla extremně těžkou situaci a nezaviděl jsem jí ani jednu minutu existence a rozhodování. Ve chvíli kdy jí matka vyčetla večeři za 41 euro mě jí bylo líto a chtěl jsem jí obejmout, ale chvílema jsem jí prostě nerozuměl. Nicméně Louise je moje oblíbenkyně a mám rádost, že herecky dokázala zvládnout i psychologicky náročnou postavu velmi dobře. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Bez najmenšieho zaváhania naskočila Sandrine do kolotoča pašovania psov, ale akonáhle na ňu dočahuje ruka zákona, chce pribrzdiť. Lenže z rozbehnutého kolotoča sa ťažko vyskakuje, o to viac, keď vám to nechcú dovoliť. To ako všetko vyriešila, mi hlava moc nebrala, ale asi nemala inú páku na strýka. Toho mi bolo na sekundu aj ľúto ... ale obaja sa zachovali ako ľudia a to sa ráta. Louise ako Sandrine výborná. FILMOVÁ RULETA 2018 ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Postavu Sandrine je těžké pochopit, nenechá do sebe nahlédnout, větší emoce přijdou až v silném závěru. Jenže do té doby je film spíš takový dokumentárně nenatočený dokument. Což o to, je dobré, že na toto téma vznikl film, jenž ne každý bude schopný dokoukat. Jenže právě mimo hlavní téma je to rodinné drama, v němž hlavní hrdinka opravdu nemá štěstí... takových filmů je více a více je jich také lepších. A když se k tomu přidá taková "maličkost", jako trochu úsměvné a hlavně nepochopitelně vložené scény nahoty... především postava veterináře. Louise Bourgoin však výborná. Celkově to chtělo větší rozpracování rodinného příběhu. 60% ()

wege 

všechny recenze uživatele

Asi mi to celé zůstalo nějak utajeno. Já mám rád francouzské filmy, líbí se mi, že se nebojí ničeho, líbí se mi jejich civilnost, líbí se mi jak jsou prostě jiné. Nimcéně tento film se mi prostě nelíbil. S žádnou postavou jsem se nemohl sžít, dostat se do ní, chápat jejich motivy, pocity. Celé to vlastně stojí na kontroverzím tématu, které asi nikdo nikdo zatím ve filmu neprodal. A to je to málo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama