Reklama

Reklama

Sladký útěk

Trailer 2

Obsahy(1)

Michel, padesátiletý muž, grafický návrhář, se rozhodl změnit městský životní styl a pokračovat v dobrodružství. Fascinovaný leteckou poštou sní o Jean Mermose, když je na skútru. Jednoho dne Michel vidí obrázek kajaku. (Film Europe)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (9)

curil 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie režiséra Bruna Podalydése, který si ve filmu zahrál hlavní roli Michela. Celou dobu sledování filmu jsem Michelovi záviděl jeho nadšení, nejprve pro letadla a pak pro kajak. Zábavné chvíle sestavování lodě, trénink pádlování na suchu, pečlivá příprava na velkou cestu. Nejlepší část příběhu je putování po řece a opakované návraty do malé letní restaurace. Příjemní lidé, dovolenková pohoda a Michelův nadhled. Pobavily mě scénky se stanem, orální   milování s Laetitií, pádlování zarostlou   škarpou až k parkovišti hotelu, Pierre Arditi v mini roli nevrlého rybáře a další. Film mi zvednul náladu o sto procent. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Pohlazení na duši jemným humorem. Protiváha depkoidní temné vlně. Příjemná pohádka, trochu pro dospělé, nejen pro muže v krizi středního věku. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Francuzska príjemná oddychovka.  Chlapik objavi na nete kajak, ktorý si objedna a začne na ňom pluť. Medzitym spozna nových ľudí 3* ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jenoduchý děj,Ale s dobrými scénami které vás dojmou i rozesmějí.Nic nebrat vážně.Dobrá kamera ,dobří herci a velice dobrý výběr exteriérů ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela milé, jemný humor. Michel se vydává na plavbu po řece, ale nějak se zadrhává a třikrát se ocitá na stejném místě u jakéhosi hotýlku nebo kempu. Sympatická mladá dívka, která želí rozchodu s mladým hudebníkem. Majitelka trošku erotomanského střihu, dva momentálně zaostalí... Neobvyklá skupinka a řada příhod. A přestože je stále na místě, hlásí domů mobilem, jak jeho cesta pokračuje, netuše, že je možné polohu mobilu sledovat z jiných zařízení... Dobře jsem se pobavil. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama