Reklama

Reklama

Fields, The

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

klima777 

všechny recenze uživatele

Dětská mysl a její neprobádaná zákoutí.Tom Mattera a Dave Mazzoni dokáží z minima vytěžit maximum. The Fields jsou sice filmem o pokřivených vztazích, upoceném strachu a špíně, ale kdo chce, může se přesto nechat kolébat na vlnách nejistoty a děsu z neznáma.------- A nebo si řeknete: Ti vidláci jsou nesnesitelná sebranka. Osobně volím první možnost; posílám poměrně silné tři hvězdy a jako krocan mizím v kukuřici... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Napínavá, malá hororová dráma z atmosférického kukuričného prostredia, ktorá na pozadí rozkladu rodiny mladého chlapca buduje neurčitú, ale zaujímavú záhadu. Rodičia mladého Stevena sa rozchádzajú a tak ho dočasne nechajú u starých rodičov na vidieku. Stará mama ho varuje, aby nechodieval do kukuričného poľa, no detská zvedavosť ho ťahá práve tam. Objavuje tu niektoré podivné úkazy a s vtedajším mediálne známym incidentom okolo Charlesa Mansona mu jeho predstavivosť začne naháňať čoraz väčší strach. Teror skrývajúci sa v kukuričnom poli však má až príliš hmotné prejavy, na to aby boli iba výplodom detskej fantázie... Napriek tomu, že filmík sa venuje rodinným vzťahom a dramatickej príbehovej linke trochu viac než hororovému mystériu, je dobre spracovaný, so slušným výkonom detského hrdinu, lahodnými zábermi exteriérov a kvalitnou, napínavou atmosférou s viacerými mrazivými scénkami, takže sa mi páčil. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Občas to bylo hororově napínavé a občas to slušně nudilo. Věřím tomu, že se takový příběh mohl stát, protože občané USA nejsou jenom ulízaní byznysmeni, ale pevné místo v jejich společnosti mají i "rednecks" a různá spodina. Bohužel ten malý kluk jako hlavní hrdina toho moc nezahrál. Buď jenom civěl nebo někam utíkal a dospělí herci snímek z průměru nepozvedli. ()

Reklama

Reklama