Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Tokita Šuntaró je nováčkem v detektivní kanceláři. Nemusí čekat nijak zvlášť dlouho a už musí řešit svůj první případ. Jak se s tím popere? A co všechno se naučí od starších a zběhlých detektivů? Nebo naopak, co oni od něj? (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bylo to moc fajn to s Eitou, začátek vypadal jakž takž slibně, ale 6. díl to pohnojil a pak to bylo furt, chci pravdu, jdu si za ní, pošťuchování apod. Silné 2*. Ve vyšetřování žádný veliký zlomy nejsou, jsou to epizodní příběhy, kdy v pozadí (ovšem ne v každém díle) se nám zmíní, že se cosi před 15 lety stalo. Existují lepší detektivní příběhy. Najděte si je. Jestli na tohle koukáte kvůli MatsuJunovi, tak to snad ani nemá moc ceny. Ovšem to je můj názor, třeba se někdo zamiluje do "rodinného" prostředí detektivní kanceláře Lucky Seven. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Eita v celém seriálu, mohlo by hodnocení dopadnout o něco líp. Od začátku jsem měla pocit, že to herecky tak nějak táhne, ale pak ouha - jeho postava (Nitta) zmizela ze scény a znovu se objevila až v posledním díle, což je vážně škoda. V rámci příběhu to samozřejmě mělo svůj smysl, ale bohužel to způsobilo, že zhruba polovinu seriálu jsem se s ostatními postavami trošku nudila. Konečný díl byl zase o něco lepší, ale celkově to vidím na průměr. Souhlasím se Zízou - i když jsem se popravdě začala na tohle dorama dívat kvůli MatsuJunovi, nakonec jsem tam mnohem raději viděla Eitu. MatsuJun se herecky, jak je vidět, nijak zvlášť nepohnul z místa a pořád hraje tak nějak stejným způsobem, takže i jeho role splývají trochu dohromady a působí pak nezajímavě. ~(3,0)~ ()

Reklama

Reklama