Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

markyz. 

všechny recenze uživatele

Se mnou si nezahrávej, vypadneš! A vypadla.. a Ty? Ty mi budeš něco řikat?.. šla hned po ní.. Russell prostě válel, jeho intriky a strategie z tohodle seriálu udělala o něco víc, než slabý průměr. Jenom škoda, že nevyhrál, ale tak už to asi má bejt, aby vždycky vyhrála nějaká chudinka, která se jenom vezla celou dobu. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!Ne, takhle série mě nebavila. One man show Russela přestala bavit zhruba v polovině série a ukrytí tajných imunit mi přišlo absurdní a moc jednoduché.. První dvě ještě pochopím, ale u třetí jsem už kroutil hlavou. Russel nebyl sympaťák a vůbec nechápu jak mu lidi mohli od počátku tak věřit. Na reunion show jsem se ale naopak jeho vystoupením bavil. Oblíbenci: Brett, Monica, Laura. 4/10 ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série Survivora. od počátku jsem fandil Foa Foa a hlavně Natalie. Série byla prošpikovaná velmi pohlednými hráčkami, což určitě přidalo této sérii na oblibě. Russel je pan hráč a co zde předvedl bylo úchvatné až tak, že jsem si toho kluka skoro oblíbil a skrze něj gradovala koncovka. Co předvedli Galu bylo opravdu trapné taková dominance nosánky nahoře a pak? Bída a utrpení tolik hlasů to mělo být imunita neimunita pohlídat si to a pápá šáteček. No co s vítězem/vítězkou jsem spokojen a řada mne bavila. 4z5 ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SAMOA JE RUSSEL, RUSSEL JE SAMOA !!! Tak to je a jakýkoliv jiný pohled na věc (samozřejmě je to pouze názor), je podle mě naprosto vedle. I když nejsem žádný jeho vyhraněný fanoušek, tak uznávám, že tady byl jednoznačně hlavní postavou a že by tahle řada bez něho byla asi dost nudná. Věc, kterou na Russelovi hlavně oceňuji, je jednoduše to, že šel a konal a nezajímalo ho, že to co chtěl udělat před ním nikdo jiný nikdy neudělal. Stejně tak se kdysi vrhnul do neznámého Johny Fairplay, u kterého ale stejně jako u Russela by finále podle mě vítězství stejně nepřineslo. Člověk může být v Survivoru za hajzla, musí si to ale leda umět mistrně odůvodnit nebo se postavit vedle někoho ještě horšího než je on sám a tak logicky smýšlejícím lidem hlasovat pro ostatní prakticky znemožnit (Boston Rob v 22). Ani jedno Russel ani jednou nedokázal a proto nevyhrál (teď beru v potaz 19. i 20. řadu) a díky své ultrazlodušské reputaci (22. řada) už asi nikdy nevyhraje. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje druhá nejoblíbenější řada díky samozvanému "králi" survivoru Russel Hantzovi. Na tomto hráči stojí celá řada, i když s malinkou pomocí produkce (brzké sloučení protože hrozil zánik kmenu kde byl právě zmiňovaný Russel) kraloval celé řadě. Bohužel jeho slabá sociální stránka vzala za své. Vynikající prostředí, jedny z nejlepších kmenových rad a tajné imunity stále v oběhu. Kmen Galu zde nedostává skoro žádný prostor ale celkově opravdu jedna z nejlepších řad vůbec! Dávám 99% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama