Reklama

Reklama

Kdo přežije - Markézy

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano

Obsahy(1)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"? (Deco.20)

(více)

Recenze (56)

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boston Rob poprvé, zpočátku pobavili někteří soutěžící, ale celkově bych celou sérii hodnotil jako podprůměrnou. Sociální stránka hry mě vůbec nezaujala a stále nudila. Soutěžící hru dovedli do až takové "poctivé" stránky na kterou si stejně jenom hráli. Poslední dvojka byla strašná a ta jejich falešná víra byla něco hrozného! ()

towstit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato sezona je opat skvela ale ! vsetci dobri sutaziaci, odtial vyleteli ako hrusky, a zostali zial bohu len ti najnesympatickejsi na cele s otpornou anorektickou vyprahnutou Nelou ktora za celu sutaz povedala slovo srdce asi tak 100 krat. Hned za nou Vecepcia ktora mi bola sympaticka ale dalej to jej neustale dakujem ti boze ze som jebnuta a ze si mi pomohol a bla bla. Najlepsi sutaziaci za vsetky survivori doteraz ROB ktory bol pravy parchant a robil tuto seriu zaujimavu vypadol velmi skoro. Co je velka skoda, ale hold si zly ides domov. Dalsie vec co musim podotkunut su skvele kmenove rady a kmenova rada v 8mej casti ma fakt gule a pre mna fakt najlepsia vyradovacka. Fakt velka skoda tych par jedincov ktori to kazali ako Vecepcia, Nela, Pascal, Zoe (tato bola fakt desna) a mnohi dalsi. Nejdem na plne hodnotenie lebo mam pocit ze sutaze sa stale opakuju, dufam ze v dalsich seriach pridu s niecim novym. ROB TAMMY ! ()

Reklama

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gabriel naivní a absolutně šílená strategie, sám se popravil. Gina milá holka, však měla extrémní smůlu, ale mě se vždy líbila víc než Kathy, ale co už. Boston Rob v téhle sezoně totální had, ale načrtnul, jak by se tato hra měla hrát, však Tagia Aliance Vol 2 ho dostala. John=Richard Hatch leader, ale docela manipulátor, ublíženec a hysterka. Zoe=Kelly W. zráde a začal ostatním podlézat, však nikoho neobelhala. Tammy=Sue babochlap, s nervama a nečekanými výbuchy vzteku, navíc s velkou dávkou pokrytectví. Rob D.=Rudy čestný chlap, který dodržel vždy své slovo, však bohužel si ho nikdo nepamatuje. Sean R. pokrytec, hysterka, uplakánek, strašně mě sral a neustále, když měl jít, tak vždycky musel mít dramatické výstupy, tak otravný...... Paschal velmi dobrý taktik, ale kameny mu zlomily vaz, takže bohužel nevyhrál, ale nebýt těch kamenů, tak je jasný vítěz. Kathy, měla štěstí narozdíl od Giny, ale hrála taky velmi strategicky, však měla problém zachovat chladnou hlavu, taky založila alianci, která převzala moc a ne Vecepia. Neleh docela nepopulární, ale mě bavila, i přes některé divné momenty s bonbonem, však rozhodně, lepší než druhá finalistka. Vecepia absolutně nejhorší vítěz, otravná, nudná, přelétavá ani ne moc dobrá diplomatka, však uraženost poroty dosáhla nebeských výšin v čele s Tammy. Oblíbenci: Paschal, Kathy, Gina, Neleh- Antagonisté: Rob(kokot z Bostonu), Sarah (plastická držka), Sean(uplakánek) TOP150: Rob M., Kathy, Sean R., Vecepia, Paschal, John C. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerně mě tahle řada štvala. Od začátku až po vítěze. Drželi se tam ti nejhorší, kdykoli mi začal být někdo sympatický, hned ho vyrazili. "Cože, oni se dohodli? To je tak nečestné a nesportovní, takže se pojďme domluvit a za tu jejich dohodu je vyřadíme." Logika toho věčnýho moralizování mi vskutku unikala. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zajímavých momentů se určitě najde, ale v porovnání s jinými sériemi je tato velmi slabá a určitě patří mezi ty nejméně záživné. Pár nadějných soutěžících je odstřihnuto hned zpočátku a do finalové čtyřky se tak dostanou víceméně nezajímavá béčka. Celkový dojem také značně kazí nejhorší vítěz ze všech sérií, které jsem doposud viděl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Série se původně měla odehrávat v Jordánsku, ovšem kvůli útokům z 11. září a politické situaci na Blízkém východě produkce nakonec zvolila tichomořské Markézy. (PanCitron)
  • Soutěžící Rob Mariano se s Amber Brkich, se kterou se seznámil v jedné z dalších sérií soutěže a kterou si poté také vzal, zúčastnili také pořadu Amazing Race: O milon kolem světa (od r. 2001). (mentos.)
  • První série, ve které soutěžící nedostali žádné zásoby jídla. (Zix.)

Reklama

Reklama