Reklama

Reklama

Kdo přežije - Markézy

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano

Obsahy(1)

Dějištěm této řady je ostrov Nuku Hiva. Právě zde, na největším ostrově souostroví Markéz, je vysazeno šestnáct odvážlivců. Ti jsou následně rozděleni do dvou kmenů (Maraamu, Rotu) a tím začíná jejich devětatřicetidenní cesta za jedním miliónem dolarů. Během této doby je čeká spousta soutěží o odměny v podobě jídla, základních potřeb, náčiní a hlavně "imunity", která zajišťuje postup do další části hry. Kdo se stane oním posledním "přeživším"? (Deco.20)

(více)

Recenze (56)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zajímavých momentů se určitě najde, ale v porovnání s jinými sériemi je tato velmi slabá a určitě patří mezi ty nejméně záživné. Pár nadějných soutěžících je odstřihnuto hned zpočátku a do finalové čtyřky se tak dostanou víceméně nezajímavá béčka. Celkový dojem také značně kazí nejhorší vítěz ze všech sérií, které jsem doposud viděl. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho velkého twistu, tak jsou Markízy nejlepší řadou vůbec. V téhle sérii jsem měl nejvíce oblíbenců, ale hlavně jsem se zamiloval do Tammy. Jediné co nechápu je to, že má v oblíbenosti nejvíce hlasů Rob, kterého jsem nemohl vystát nejvíce. Hned za ním by se mohli postavit Sarah, Sean a Neleh. No a s vítězem.. Jsem docela spokojený. 9/10 ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! :) .. Velice zajímavá řada jako vždy. Hudba kvalitní také jako vždy, to na úvod :). Zvratů a přepadovek moc nebylo, ale vůbec mi to nevadilo, nepotřebuji podrazy abych se bavila, takže jsem byla spokojena, že byla vcelku pohodička, kterou narušovalo jen pár jedinců, kteří byli naštěstí vyražení vcelku rychle (Rob, Zoe)..Od prvního dílu jsem fandila Kathy, jelikož jsem ji viděla už v All stars, a byla skvělá. Časem jsem si oblíbila i Paschala a Shanea kteří byli nehádaví, rozumní, vtipní..Pak bylo hodně lidí kteří mě nezajímali ani mi nevadili (Vicepia, Neleh ale tá se mi časem zprotivila..)..Samozřejmě bylo i v téhle řadě dost krásných a vtipných okamžiků (počůrání ruky, Paschal a Shane vyhráli imunitu, kmenová rada - hádka a vyřazení Shanea a mnoho dalšího..)..I dojemných okamžiků (příjezd bližších osob, vypadnutí paschala a taky další..) :) .. Vítězka mi nevadila, ale jak jsem již zmínila, přála jsem to více Kathy, nadruhou stranu lepší Vicepia než přetvářka Neleh :) .. 4* a těším se na další sérii, kterou jistě brzy shlédnu.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Ze začátku to vypadalo na skvělou sérii. Boston Rob a Sean se poflakovali na pláži a házeli jednu hlášku za druhou, bylo se na co dívat (Sarah, Gina) a několik silných charakterů slibovalo zajímavý vývoj hry (Kathy, Hunter, Gabriel). Jenže než se člověk stačí rozkoukat, tak je většina jeho oblíbenců dávno pryč a u kormidla jsou nechutné držky z Rotu. Ti jsou naštěstí tak tupí, že časem přenechají cestu k vítězství ostatním. Sice jsem si pak oblíbil i další hráče, ale už to nebylo ono. Finálová čtveřice byla naprosto tragická. Ani nevím proč, ale mladý mormonky mě prostě berou, takže jsem to na konci přál Neleh, bohužel se vítězem stala bláznívá, černá pánbíčkářka. Nebudu tvrdit, že si to nezasloužila, ale nudnější vítěz už zřejmě nikdy nebude. Favorit: Sean, Oblíbenci: Boston Rob, Gina, Neleh. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerně mě tahle řada štvala. Od začátku až po vítěze. Drželi se tam ti nejhorší, kdykoli mi začal být někdo sympatický, hned ho vyrazili. "Cože, oni se dohodli? To je tak nečestné a nesportovní, takže se pojďme domluvit a za tu jejich dohodu je vyřadíme." Logika toho věčnýho moralizování mi vskutku unikala. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • První série bez mužské účasti ve finále. (Zix.)
  • V sérii bylo poprvé použito pravidlo, že individuální imunita může být na kmenové radě darována jinému hráči. (reich)
  • Série se původně měla odehrávat v Jordánsku, ovšem kvůli útokům z 11. září a politické situaci na Blízkém východě produkce nakonec zvolila tichomořské Markézy. (PanCitron)

Reklama

Reklama