Reklama

Reklama

VOD (1)

Tim (Domhnall Gleeson) je naprosto obyčejný nesmělý jednadvacetiletý Brit, který má starostlivou matku, potrhlou sestru, úžasného otce (Bill Nighy) a žádnou holku. To se má brzy změnit, jelikož Tim právě dozrál do věku, kdy mu tatínek prozradí rodové tajemství. Všichni mužští členové tohoto rodu totiž mohou tak trochu cestovat v čase. „Tak trochu" v tomto případě znamená, že se můžou vracet jen do minulosti, k událostem, které oni sami prožili. Stačí zajít do nějakého tmavého koutu, zavřít oči, sevřít pěsti a jste tam, kde jste si přáli být. Tim se okamžitě rozhodne využít téhle dovednosti k tomu nejdůležitějšímu, co člověk jeho věku potřebuje. Tedy k holce, pokud možno hezké, chytré, hodné a lačné po sexu. Ta Timova se jmenuje Mary (Rachel McAdams) a jejich vztah je dokonalý, protože všechny nedokonalosti Tim pokaždé napraví. Ovšem ani s takovou schopností nemůžete život obehrávat donekonečna, zvlášť když je to prevít, který vám připravuje jedno nelehké dilema za druhým. S každým návratem totiž přijdete o všechno, co jste do té doby prožili. A to někdy hodně mrzí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Pro mne takové pokračování "Zakletý v čase".

Začátek trochu pokulhává, ale pointa je stále za 5*. Ostatně všechny filmy s Rachel jsou pro mne jako "vrátit se zpět v čase" :)

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

hippie2222

Musím souhlasit, že u spousty nadabovaných filmů je poměr dialogů a hudby totálně odlišný, vždy když mluví tak je to potichu a když je hudba, tak to řve jak kráva.

Jinak v kině mi také hrozně vadí ta hlasitost, proto tam také nechodím, bych ohluchnul.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Záleží o čem mluví, protože plete různé "problémy" do sebe. Jedna věc je úroveň hlasitosti v kinech, která je poněkud výše; to je pravda. Mým rodičům to také vadí, mě to třeba nejen nevadí, ale naopak to slyším poddimenzovaně (speciálně jdeš.li do jiného kina po Imaxu, tak ten zvuk je snad na třetině hlasitosti). Každopádně hlasitost není na překážku srozumitelnosti, pokud má kino správně vyladěné repráky, tak i tak musí být dialogová složka zcela zřetelná.

 

Něco jiného jsou domácí projekce; a tam je to z 90 procent o nastavení techniky, protože i kdyby byla zvuková složka nezdařená na nosiči (typicky dabingy, kdy jsou mnohdy ruchové efekty na nižší úrovni než v originálním znění), tak to v zásadě "doženeš" přenastavením své techniky. Pokud mají tento u většiny toho, co si pouštějí, tak to už nebude problém ve zdroji, ale spíše v nastavení TV/repráků/domácího kina/PC apod.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Už mě neskutečně SERE to, jak ve filmech posledních let řve hudba a ruchovej zvuk oproti téměř neslyšnejm dialogům, zvlášť pak v českým znění, což je u tohodle filmu vyložene na přesdržku. Mít tak toho zvukaře po ruce..... Já vim, že nadáváním na čsfd jsem pro změnu neudělal vůbec nic. Vím taky, že to ani změnit nejde, protože to má jistě svoje sofistikovaný důvody, který já hňup nechápu. Kvůli neskutečně přeřvanýmu zvuku jsme přestali chodit se ženou do kina a filmy KRADU z internetu, nijak se za to nestydím. Chci chodit do kina. Ale když jsem zavedl řeč na tohle téma se zaměstnancem kinosálu, vysvětlil mi, že úroveň hlasitosti je daná smlouvou s distributory a oni jako kino s ní nic nesmějí udělat, i kdyby stokrát chtěli.  A tak to holt nechávám mladejm s míň unavenejma ušima. Distributoři moje prachy nechtěj, a tak je nedostanou. Omouvám se za off-topic, ale kde jinde si má člověk ulevit? krásný svátky všem filmovejm fandům!

na příspěvěk reagoval dr.horrible, BMW12

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnocení, recenze)

Je to nějaké divné. Pokud jsem to pochopil správně tak se nemůže vrátit z5 pokud se mu narodí syn, poté může maximálně k narození jeho syna. Tak jak se mohl s otcem vrátit z5 do jeho dětství ? (myslím scénu s jeho otcem na pláži).

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Chtěli byste tento film vidět v kině za 50 Kč? Není problém! Stačí udělat dvě věci: zahlasovat v anketě pro tento film a dostavit se na promítání 9.5. ve 20:00 do kina Nadsklepí v Kroměříži. Projekt Filmjukebox se v kině Nadsklepí opět reinkarnoval a přináší divákům jedinečnou možnost vybrat si film dle svého gusta.

Hlasování na stránkách ZDE -> http://www.filmjukebox.cz/kino/27/kromeriz

Podrobnější info hledejte ZDE -> http://www.dk-kromeriz.cz/2284a-filmjukebox-laska-petkrat-jinak

Uživatel Satan smazal svůj příspěvek.

Kedlubajz

Kedlubajz (hodnocení, recenze)

Supr herci, zajímavý námět.. a ve výsledku jedna velká hloupá nuda. Scenárista by zasloužil nakopat.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

ctirlistek

Zakletý v čase se mi líbilo víc. Je to dost možná tím, že mi je nesympatické, že About time občas působí jako jeho kopie.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Pekny film, aj ked neviem, preco som polku filmu cakal, ze sa nieco pos*re a skonci to zle. 

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

koukam prehanky a bourky komentare a hodnoceni filmu kterej je sladek vic jak med, ti co rikaj jak to je moc sladky a nerealny a pak daj 4 hvezdy maj asi dobre dost..a libi se jim kde jaka hovadina...

Uživatel _marduk_ smazal svůj příspěvek.

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

to nechcel cestovať časom spať pred počatie dieťaťa len prto, že by vždy vyzeralo inak?. to je dosť chabý dôvod. a inak pre mňa od curtisa the boat that rocked suverénne naj

na příspěvěk reagoval dr.horrible

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

sorry za hloupou otázku ale předpokládám, že tá písen od Ellie Goulding ve filmu je?

na příspěvěk reagoval pepo701

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kamarádi, ani mé krásné, přenádherné přítelkyni (modelce) se to nelíbilo. Po skoro 3 měsících to vypadá, že se k sobě vrátíme. V kině na tomto jsem byl s ní. Jinak já jsem spíš velmistr přes horory.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ach jo, to byla nuda :o( Zase jsem se nechal zlákat na vysoké hodnocení. Ale chápu, že ten, kdo viděl v kině, tak jako soc*a musí ohodnotit za hodně, aby mu nebylo líto peněz a v rámci ušetření. Ach jo. 

na příspěvěk reagoval Dadel

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

GiuseppeS

Lásku nebeskou jsem hodnotil 4*, což jen potvrzuje, že mi anglická produkce sedí. Láska nebeská je jiný žánr. Samostatné, krátké příběhy o lásce v různých formách.

GiuseppeS

GiuseppeS (hodnocení, recenze)

RizekCRF

Mě osobně přišla Láska nebeská lepší a docela mě překvapuje, že v tuto chvíli má slabší hodnocení (byť o 1%). Na Lásky čas mi vadilo právě to cestování v čase - občas nelogické a také jsem se min. jednou se se ztratil. Nelogičnosti holt akceptuju jen v kreslených filmech pro děti :-)

na příspěvěk reagoval TheRoller, RizekCRF, Dadel

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

Takze ak na to chcem ist do kina s dievčatom, mohla by byť po zaverečnych titulkoch spokojna? :) Vdaka za pripadnú radu...

na příspěvěk reagoval germiny

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tomu filmu se dá jen málo co vytknout. Občas mi cestování v čase nepřipadlo logické, ale kdo by se vrtal v nesmyslech. Stále více anglické produkce ( Song for Marion ) mi připadá smysluplnější než vzletná a sebevědomá americká. Jsem prostě Evropan. Přítomnost Kanaďanky Rachel McAdams byla naprosto žádoucí. Zapadla,  jak bylo třeba, a naprosto mi sedla. Je jednou z mých oblíbeňkyň.  V mužských rolích trpím na Billa Nighyho. Podle mě předčil "svého syna" ve všech směrech bez ohledu na to, že Domhnall Gleeson viditelně nic nekazil. Nejednalo se o romanci bez ducha. Konflikt života a smrti nevyzněl pateticky. Málo kdy dávám 5*.

na příspěvěk reagoval GiuseppeS

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

DaViD´82

pokiaľ viem, tak to s tým imdb neni pravidlo, už len preto že tento film, napríklad na imdb vôbec nemá napísane romance.

a keď to aj cez cestovanie v čase neni sci-fi, potom tam ovšem chýba fantasy

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

To je dost slepá definice, kterou ti "vyvrátím" jiným zdejším profilem http://www.csfd.cz/film/3310-zlodeji-casu/ . Cestování samotné je čistě fantazijní prvek, až způsob/užití v ději z něj případně dělá sci-fi prvek. A to mnou uvedené již neplatí? Dlouhá léta to tu bylo železné pravidlo a kdysi tu za to padaly i hlavy, pokud se někdo uvedeným neřídil. Pokud POMO dostal rozum a již to slouží jen jako pomůcka a nikoli neměný fakt, tak tím lépe...

na příspěvěk reagoval dr.horrible, dr.horrible

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

Láska nadčasová se Zooey Deschanel

01.04.2012

Richard Curtis, tvůrce nejlepšího romantického filmu všech dob (na protesty ve vzkazníku nereaguji ;)), si od režírování odpočinul scenáristickou prací na Válečném koni a epizodě Vincent and the… (více)

Reklama

Reklama